fbpx
Kommentaarid puuduvad

Pärnumaa talimänge juhib Saarde

Läinud nädalavahetusel ning möödunud esmaspäeval toimusid Pärnumaa talimängude raames mitmed alad. Teiste seas olid kavas murdmaasuusatamine, male ning mälumäng.

Iga-aastaste mängude peaareeniks kujunes Jõulumäe tervisespordikeskus, kus toimusid suusatamine, omavalitsusjuhtide mitmevõistlus, jääolusid mitte nõudev kurling (curling on spordiala, mida harrastatakse jääl – toimetaja), uudse mängulise alana laevagolf, male ning mälumäng.

Omavalitsusjuhtide võistlusel saavutas esikoha Häädemeeste, Saarde ja Tori ees. Võidukas tiimis panustasid Karel Tölp, Virgo Vahenõmm, Argo Mengel ja Maia-Liisa Kasvandik. Kurlinguturniiri võitis Saarde rivistuses Marianne Kuusk, Siiri Aas, Arti Oad ja Reimo Luik. Järgnesid Häädemeeste ja Tori. Laevagolfi, mida mängitakse saalihokikepiga kettaid täpsuse peale mänguväljakule lüües, võitis Saarde, Tori ja Häädemeeste ees. Võitjavõistkonda kuulusid Luise-Maria Tallo, Pille-Riin Saarpere, Toivo Tallo ja Mihkel Nuut.

Parimad maletajad tulid samuti Saardest. Võidukasse koosseisu kuulusid. Eke Tominga, Eiki Lehemets, Mary-Heleen Lillemäe, Toomas Meier ja Ragne Gromov. Pärnu esindus saavutas teise, Tori aga kolmanda koha.

Suusatamine toimus ühe päeva jooksul. Nii noored kui täiskasvanud alustasid individuaalsete distantsidega ja lõpetasid teatevõistlusega. Edukaimaks omavalitsuseks platseerus Häädemeeste, Saarde ja Põhja-Pärnumaa ees. Mälumängus olid parimad Pärnu, Saarde ja Tori. Mälumängu võitis Pärnu, Saarde ja Tori ees. Pärnakate võistkonda kuulusid Andres Kasemets, Raido Remmel, Olavi Oja ja Tiit Lehtme.

Talimängude üldarvestuses juhib saarde 176,6 punktiga. Järgnevad Häädemeeste 170 ja Tori 169 punktiga. Tulemused erinevatel aladel on kirja saanud ka Pärnu, Lääneranna ja Põhja-Pärnumaa. Kõik tulemused, juhend ja ajakava on leitavad siit. Valik pilte on saadaval Saarde spordiklubi veebis (autor Toivo Tallo).

Toimumas on veel kaks ala: lauatennis 1. aprillil Pärnu-Jaagupi spordikeskuses ning Uulu Kultuuri- ja Spordikeskuses 7.-8. aprillini vältav korvpalliturniir. Mängude lõpetamine on kavandatud aprilli teise poolde. Üritust finantseerivad osalevad omavalitsused ning Eesti Kultuurkapitali Pärnumaa ekspertgrupp.


Postituse foto: suusavõistluse kommentaator intervjueerimas poiste D-vanuserühma võitjat Teet Järvojat (erakogu)

Kommenteeri