Spordiliit kuulutab välja projektide taotlusvooru (kuni 2. maini)

Pärnumaa Spordiliit kuulutab välja maakonna liikumisharrastuse projektide taotlusvooru, mis annab spordiorganisatsioonidele erinevate tegevuste korraldamiseks lisavõimalusi finantseeringu kaasamiseks.

Taotlemise peamisteks nõueteks on, et avalduse võivad esitada Pärnumaale registreeritud ja maakonnas tegutsevad mittetulunduslikud spordiorganisatsioonid tingimusel, et projekt viiakse ellu Pärnumaal. Seejuures on taotleja omaosaluse minimaalseks määraks 30% projektitegevusega seotud kulude mahust.

Abikõlbulikud on noortele suunatud tegevused, spordiürituste, muuhulgas maakonna meistrivõistluste korraldamine, spordiüritustest osavõtu toetamine, teavitustegevused ning tunnustusürituste korraldamine. Projekt tuleb esitada selleks ette nähtud vormil (Lisa „Taotlusvorm“) taotleja allkirjaõigusliku isiku poolt digitaalselt allkirjastatuna e-postile info@psl.ee või saata postiga Pärnumaa Spordiliidu aadressile (Akadeemia 2, 80010, Pärnu) hiljemalt 2. maiks.

Projektitegevuste fondi suuruseks on ca 15 tuhat eurot. Projektitoetuste eraldamist ning kasutamise järelvalvet reguleerib toetuse andmise kord (Lisa “Toetuse andmise kord“).

Lae projektikonkursi teade alla siit!

Comment(1)

1. Vasta