Neljandat korda aset leidev Euroopa spordinädal toimub kõigis EL-i liikmesriikides 23.09 – 30.09.2018. Eestis saab spordinädal avapaugu päev varem,  22. septembril kell 13.00 Tallinnas Vabaduse väljakul toimuva Tervisemessi raames, kus kohal on ka nädala patroonid: Sandra Raju, Gerd Kanter, Ott Kiivikas ja Allar Levandi.

Pärnumaa spordinädala kulminatsiooniks on 29. septemberil Rannastaadionil toimuv iga-aastane rattaretk.

Spordinädala alguseks leiab www.spordinadal.ee kalendrist informatsiooni pea 1000 sündmuse osas, mida viivad läbi lasteaiad, koolid, spordiklubid, tööandjad, kohalikud omavalitsused ja teised organisatsioonid. Spordinädala sündmustest on oodatud osa võtma kõik eestimaalased!

Euroopa spordinädal on Euroopa Komisjoni algatus, mille eesmärk on tõsta inimeste liikumisharrastuse ja spordialast teadlikkust kogu Euroopa Liidus. Eestis korraldavad Spordinädalat Eesti Olümpiakomitee koostöös Ühendusega Sport Kõigile. Spordinädala korraldamist toetavad Erasmus+ programm, Kultuuriministeerium ning Coop Eesti.