37. Jõulumäe metsajooks ja tervisekäimine 2021 – jääb ära

• Kogu päev
  • Jõulumäe Tervisespordikeskus
  • +372 5094895

Osavõtt võistlusest toimub omal riisikol. Võimalike õnnetuste ja nende tagajärgede eest korraldaja vastutust ei kanna. Pesemis- ja riietumisvõimalus peamajas, saunad köetud (osalejatele tasuta). Korraldajal on õigus kasutada võistlusel tehtud fotosid. Nimekirjad ja tulemused avaldatakse www.joulumae.ee

Terviseohutuse nõuded võistlusel osalemiseks 18aastastele ja vanematele

Tulenevalt vabariigi valitsuse poolt kehtestatud piirangutest tuleb kõigil 18aastastel ja vanematel võistlustel osalejatel, saatjatel ja pealtvaatajatel (kes soovivad sissepääsu võistluskeskustesse, sekrertariaadi, staadioni-, stardi-finiši, autasustamise alasse jms) esitada saabumisel üks järgmistest tõenditest:

1) COVID-19 vaktsineerimiskuuri läbimise tõend;

2) COVID-19 läbipõdemise tõend;

3) kuni 72 tundi enne üritusele sisenemist teostatud PCR test (negatiivne);

4) kuni 48 tundi enne üritusele sisenemist meditsiinitöötaja poolt või üldapteegi tegevusloa omaja juures teostatud antigeeni kiirtest (negatiivne).

Kohapeal on kiirtesti tegemise võimalus, mille viib läbi meditsiinitöötaja. Test maksab 10 eurot, tasumine kohapeal ainult sularahas.

Pärast tõendi esitamist, negatiivset testitulemust ja/või vanusekontrolli läbimist saavad kõik 18+ sportlased/taustajõud endale vastava käepaela, millega pääseb võistlusalale. NB! Ilma käepaelata 18+ sportlasi starti ei lubata.

Soovitav on kaasa võtta isikut tõendav dokument.

Piirangute muutumisel kohaldatakse kehtivaid nõudeid.

OSALEMINE PÄRNUMAA SARJADES

*  Võistluse raames toimuvad ka Pärnumaa 2021. aasta meistrivõistlused krossijooksus. Osalemiseks tuleb metsajooksule registreerimise juures täita maakonna lahter. Lisainfo: PÄRNUMAA MEISTRIVÕISTLUSED

*  Üritus kuulub rahvaspordisarja “Pärnumaa liigub 2021”, millest osavõtuks tuleb täita eraldi registreerimisvorm Pärnumaa Spordiliidu lehel PÄRNUMAA LIIGUB 2021

Korraldaja Kontakt
SA Jõulumäe Tervisespordikeskus
info@joulumae.ee
Eido Tasalain
info@joulumae.ee

Veebileht: https://joulumae.ee/events/joulumae-metsajooks-2021/?occurrence=2021-11-07

Facebook: https://www.facebook.com/joulumae

Registreerimislink: https://joulumae.ee/events/joulumae-metsajooks-2021/?occurrence=2021-11-07

METSAJOOKS JÄÄB ÄRA!

Keerulise epidemioloogilise olukorra tõttu otsustasime raske südamega, et Jõulumäe metsajooksu me sellel aastal ikkagi ei korralda. Peame kurbusega tõdema, et praeguses tervise- ja ka ühiskondlikus kriisis ei tundu sellise liikumisürituse korraldamine vastutustundlik. Laekunud stardimaksud kantakse tagasi.

Head tervist ja kohtumiseni!

——————————————————————————–

Jõulumäe metsajooks toimub traditsiooniliselt mardikuu alguses, pühapäeval, 7. novembril.

Jõulumäe metsajooks on traditsiooniline hooajalõpuüritus, mis toob novembrikuu esimeseks või teiseks pühapäevaks muinasjutulisse Jõulumäe luitemännikusse kokku jooksusõbrad Pärnumaalt ja kaugemaltki.

2021. aastal 37. korda toimuv Jõulumäe metsajooks on Jõulumäe üks vanemaid järjepidevaid üritusi.

Metsajooks on avatud kõikidele, kellele meeldib joosta. Lisaks traditsioonilisele ligikaudu kümne kilomeetri pikkusele põhijooksule on programmis ka lühemad jooksud lastele. Kellele jooksmine ei sobi, saab tasuta ja kella vaatamata osaleda 5,6 km tervisekäimisel.

Programm:

11.00 Lastejooksud 500 m – 2000 m

13.00 Põhijooks 9,6 km

13.00 Käimine 5,6 km

Eelregistreerimine kestab kuni 04.11.2021 kell 23:59 juhendis toodud lingil Jõulumäe kodulehel: https://joulumae.ee/events/joulumae-metsajooks-2021/?occurrence=2021-11-07

Kiiremaid osalejaid autasustatakse Jõulumäe meistrimedalitega ning välja selgitatakse ka Pärnumaa krossijooksu meistrid.

36. Jõulumäe metsajooksul ja tervisekäimisel 8. novembril 2020 startis kokku 352 suurt ja väikest liikumishuvilist.

Vii päkad metsa! Liigu terviseks!

Eelregistreerimisel kuni 04.11.2021:

500 m tasuta