CityKart Cup ja Pärnumaa MV hobikardis IX etapp

info@psl.ee
kontakt@citykart.ee

Veebileht: https://www.citykart.ee

Facebook: https://www.facebook.com/citykartparnu/?eid=ARCZZvOh5UrzCINIYVuMjr4L5C5BRkz1c8CDSxpVHl52QsyhIDyRQmMCq9r91mSJ5s7Y4pUAg5awEorH

Registreerimislink:

16.30-16.50 Saabumine ja registreerumine

16.50 Võistlejate koosolek

17.00 sõitude algus.

CityKart Cup karikasarjal on aastapõhine punktiarvestus. Punkte antakse sõitjatele vastavalt osalejate arvule – võitja saab sellise koguse punkte, kui palju oli võistlejaid, iga järgnev koht ühe punkti vähem, viimane koht annab ühe punkti. Punkti saab ainult siis, kui võistleja on jõudnud finaalsõiduni. Varasema katkestamise korral punkte ei saa. Arvestus on aasta põhine, arvesse lähevad kõik võistlused. 20.12.2020 autasustatakse kogutud punktide alusel hooaja esikolmikut.

CityKart annab endast parima, et kardid oleks võrdsed ja neil ei oleks tehnilisi rikkeid, kuid arusaadavalt ei ole selle täielik tagamine võimalik. Kardid antakse sõitjatele juhuvaliku teel rajapersonali poolt ning need otsused ei ole läbiräägitavad. Sõitude ajal võib ette tulla tehnilisi probleeme, kuid kõik pooled mõistavad, et tegemist on tehnikaspordiga, mistõttu on selliste asjade juhtumine tõenäoline ning sellest tulenevalt ei ole ühelgi osalejal õigust nõuda saamata jäänud sõidu hüvitamist ega saavutamata jäänud tiitlite omistamist.

Sõidetakse Grand Prix formaati ehk 8 min soojendussõit, 8 min kvalifikatsioon ja 8 min finaal. Osavõtutasu võistlejale €39. Osaleda saab maksimaalselt 20 võistlejat.

REGISTREERIMINE on kinnitatud, kui oled makse teinud. Kui teed makse pangalingi kaudu, oled koheselt registreeritud!

REGISTREERI ja maksa siin: https://pood.citykart.ee/toode/registreeri-citykart-cup-karikasari/