Jalgpalliturniir Ettevõtete Karikas

• Kogu päev
  • Pärnu Raeküla staadion
  • +372 56 49 20 25

13. juunil 2020. aastal toimub Pärnu Raeküla staadionil jalgpalliturniir Ettevõtete Karikas, mis on mõeldud erinevatele firmadele, kollektiividele, aga näiteks ka omavalitsustele üle kogu Pärnumaa ja Eesti. Üritust korraldab ning viib läbi JK Pärnu Poseidon. Turniiri eesmärgiks on aktiivseid ja tervislikke eluviise propageerides pakkuda ettevõtetele ja nende töötajatele meelelahutuslikku ja sportlikku spordipäeva, mille raames on osalejatel võimalik võtta teineteisega mõõtu jalgpalliväljakul ning veeta hubaselt aega ka selle kõrval.

Lisaks sportlikule programmile on kavas rajada ka festivali ala, kus leidub erinevaid atraktsioone lastele (näiteks batuudimaja, mängunurk), tegutsevad mitmed toitlustajad (pakkudes süüa ja juua) ning toimuvad erinevad mängud ja lõbusad võistlused lastele. Seeläbi ei ole korraldajate fookus ainult jalgpallil ja jalgpalliväljakul toimuval, vaid soovime, et turniirist osavõtjad tuleksid üritusele üheskoos oma pere ja sõpradega, sest plaanime läbi erinevate tegevuste pakkuda positiivseid emotsioone kõigile, st nii lastele kui täiskasvanutele. Kogu ürituse vältel aitab meeleolu üleval hoida professioonaalne päevajuht, kes aitab programmi juhtides siduda jalgpalliväljakul ja festivalialal toimuvat mõnusaks ja koherentseks tervikuks.

Korraldaja Kontakt
MTÜ JK Pärnu Poseidon