Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 284

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 347

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 368

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 389

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 417

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 588

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 614

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 639

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 658
Jõulumäe XCO (Husqvarna Eesti Olümpiakrossi Karikasari) – Pärnumaa Spordiliit

Jõulumäe XCO (Husqvarna Eesti Olümpiakrossi Karikasari)

Sündmuse andmed

• Pühapäev | 12. sept. 2021
  • Kogu päev
  • Jõulumäe Tervisespordikeskus
  • +3725094895

Terviseohutuse nõuded võistlusel osalemiseks!

Tulenevalt vabariigi valitsuse poolt kehtestatud piirangutest tuleb kõigil 18aastastel ja vanematel võistlustel osalejatel ja taustajõududel (kes soovivad sissepääsu võistluskeskustesse, esindajate koosolekule, TP ja stardi-finiši alasse jms) esitada Jõulumäe parkla telgi juures üks järgmistest tõenditest:

1. COVID-19 vaktsineerimiskuuri läbimise tõend

2. COVID-19 läbipõdemise tõend

3. kuni 72 tundi enne üritusele sisenemist teostatud PCR test (negatiivne)

4. kuni 48 tundi enne üritusele sisenemist meditsiinitöötaja poolt või üldapteegi tegevusloa omaja juures teostatud antigeeni kiirtest (negatiivne)

Kohapeal on kiirtesti tegemise võimalus, mille viib läbi meditsiinitöötaja. Test maksab 10 eurot, tasumine kohapeal ainult sularahas. Kehtib eelmisel päeval EMV-l osalemiseks tehtud test.

Pärast tõendi esitamist, negatiivset testitulemust ja/või vanusekontrolli läbimist saavad kõik sportlased/taustajõud endale vastava käepaela, millega on pääseb võistlusalale. NB! Ilma käepaelata starti ei pääse.

Soovitav on kaasa võtta isikut tõendav dokument.

Korraldaja Kontakt
SA Jõulumäe Tervisespordikeskus
info@joulumae.ee
Eido Tasalain
info@joulumae.ee

Veebileht: https://xco.ee/

Registreerimislink: https://iseteenindus.xco.ee?g=345

Husqvarna Eesti Olümpiakrossi Karikasarja 6. etapp toimub 12. septembril Jõulumäe Tervisespordikeskuses ja on sarja finaalvõistlus.

Ajakava 12. septembril Jõulumäel

09:30 Registreerimine ja numbrite väljastamine – lõpeb kuni 60 min enne starti

10:20 Võistkondade esindajate koosolek

10:00-10:50 Võistlusrajaga tutvumine

11:00 start M10, N10, M12, N12

11:30 start M14, N14

12:30 start M16, N16, NJ

13:30-14:50 Võistlusrajaga tutvumine

15:00 start MJ, ME, NE, M-SPORT, SEN 1-3

Eesti Olümpiakrossi karikasarja 2021 korraldavad iseseisvad rattaklubid koostöös Eesti Jalgratturite Liiduga. Sari koosneb kuuest etapist, on üle Eestiline ning kõik etapid viiakse läbi vastavalt UCI MTB XCO määrusele ja EJL-i võistlusreglemendile. Karikasarja formaat on klassikaline olümpiakross (ingl k. cross-country olympic) ehk XCO.

Sarja eesmärgiks on populariseerida maastikuratta sporti üldiselt ja olümpiakrossi võistlusformaati Eestis.

Olümpiakross märgib võistluse formaati, kus sõidetakse lühikesel 4-6 km pikkusel tehnilisel ringil ning raja läbimine nõuab võistlejatelt häid rattavalitsemise oskusi ning paneb proovile füüsilise suutlikuse. Tegemist on kõige tähtsama maastikurattasõidu alaga maailmas – XCO-formaadis võidusõit on ainsa MTB alana kaasaegsete suveolümpiamängude kavas.

Eesti Olümpiakrossi Karikasarja kõik etapid on EJL-i võistluskalendri 2. kategooria võistlused ning annavad EJL-i individuaalsesse reitingusse punkte 2. kategooria järgi.

Eesti Olümpiakrossi Karikasarja 2021 etapid toimuvad järgmiselt:

1. etapp – 22. mai Kiviõli – MTÜ Pro Jalgratturite Klubi (Taavi Selder)

2. etapp – 23. mai Valgehobusemäe – A&T Spordiklubi (Alari Kannel)

3. etapp – 30. mai Pirita – Kalevi Jalgrattakool (Jaanus Prükkel)

4. etapp – 10. juuli Lähte – Cycling Tartu (Rene Mandri)

5. etapp – 22. august Narva – Äkke spordiklubi (Vladimir Vshivtsev)

6. etapp – 12. september Jõulumäe – Jõulumäe Tervisespordikeskus (Eido Tasalain)

Võistlus toimub vastavalt juhendile Husqvarna Eesti olümpiakrossi karikasarja kodulehel xco.ee

Võistlusele saab registreerida sarja kodulehel xco.ee kuni 8. septembrini.

Võistluspäeval toimub registreerimine alates kella 9:30 kuni 60 minutit enne võistlusklassi starti.

10€ / 15€ – N10, M10, N12, M12

15 € / 20€ – N14, M14, N16, M16 , NJ, MJ