MyFitness Pärnu Spordinädala üritused

melissa.mand@myfitness.ee

Veebileht: http://www.myfitness.ee

Registreerimislink:

23.09 kell 08.15-09.10 Yoga (Laura Siimenson)

26.09 kell 14.00-15.30

Rasedusaegne ja sünnitusjärgne treening (Kadri Leesment)

Loenguosas keskendume sellele, mida peaks beebiootel naine oma treeningutes arvestama ning kuidas sünnitusjärgselt taas teadlikult treeninglainele saada. Koos tehakse treeneriga läbi ka erinevad harjutused, mida keha beebiootuse ajal või selle järgselt vajab. Personaalreener Kadri Leesment on spetsialiseerunud rasedusaegsele ja sünnitusjärgsele treeningule, omandades vastavat litsentsi.

27.09 kell 13.15-14.45

Toitumisharjumuste loomine: praktilised harjutused pikaajalise harjumuse kujundamiseks (Kadri Leesment ja Laura Siimenson)

Praktilised harjutused pikaajalise harjumuse kujundamiseks. Kombineerime praktilised harjutused teadmistega vajaduspõhisest toitumisest. Aitame Sul luua teadlikku toitumisharjumust, mis toetaks Sinu keha vajadusi ning oleks kestlik pikema aja jooksul. Workshopi viivad läbi treenerid Kadri Leesment ja Laura Siimenson.

28.09 kell 16.00-18.00

Ott Kiivikase uue raamatu esitlus

Kõigile huvilistele osalemine Spordinädala raames tasuta, registreeruda palume e-maili teel: parnu@myfitness.ee