Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 284

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 347

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 368

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 389

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 417

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 588

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 614

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 639

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 658
Pärnu 37. Aastajooks VIII etapp – Pärnumaa Spordiliit

Pärnu 37. Aastajooks VIII etapp

Sündmuse andmed

• Teisipäev | 24. aug. 2021
  • Kogu päev
  • Raeküla
  • +37253332502

Esmalt toob 16 etapist koosnev ja Pärnus toimuv jooksusari huvilised Niidu parki, kus on kavas 1500 meetri distants. Suve saabudes kolitakse plaažile ning sealt edasi, sügise poole, juba Reiu-Raeküla männikusse. Lisaks etappide parimate väljaselgitamisele peetakse arvestust ka sarja osas. Nii pääsevad osalejad, kes on kaasa teinud vähemalt üheksa etappi, seeriajooksude arvestusse, kus paremus selgitatakse kohapunktide alusel.

Võistluste kauaaegne kohtunik Priit Neeme arvas, et rohkem kui 30 aasta jooksul on sarjast läbi käinud kümneid tuhandeid inimesi. “Alustasime tegevust 1985. aastal ning keskmiselt on aastas läbi käinud 2000-2500 huvilist. Nii võiks tuletada, et osaluskordi on ajapikku kogunenud rohkem kui 75 tuhat”, lausus Neeme.

500; 1500 m

Korraldaja Kontakt