fbpx
Kommentaarid puuduvad

Pärnumaa meistrivõistluste viienda etapi, mis oli tõenäoliselt esimene „pärast koroonaaegne“ squashivõistlus Eestis, võitis Walter-Herold Veedla!

Walter võitis finaalis suhteliselt kindlalt Indrek Rammo 3-0 (11-3;11-5;11-4) ja tunnistas hiljem , et tal oli väga tore sellel võistlusel ,mida ta ka tegelikult päris ootas, võistelda. Kolmanda koha võitles välja Eveli Mälk, olles pronksimängus parem Janvel Andersonist 3-1 (14-12;11-3;9-11;11-6). Eks Janvelile andis tunda raske poolfinaal Indrek Rammoga, kus nad sisuliselt mängisid Pärnumaa meistrivõistluste üldvõidu peale. Põneva mängu võitis Indrek 3-2 (11-8;11-8;6-11;8-11;11-5), võites sellega ka  meistritiitli, mis talle juba neljas!

Etapist veel nii palju, et kohale tulnust üheksast mängijast saavutas viienda koha alati ohtlik Indrek Viikmaa, kes ka oma ohtlikkust tõestas kohe alagrupimängus Walteriga päeva alguses, võites esimese geimi 11-4! Kogu mängu ta küll kaotas 1-2, aga pisike üllatus oli juba sündinud.

Kuuendaks tuli squashiguru Eino Vaarala, seitsmes Aivar Kommisaar ning kaheksas ja üheksas vastavalt Laura-Liisa Lilleleht ja Anne-Ly Viikmaa.

Nagu eelpool mainitud, võitis viiest etapist koosnenud meistrivõistlused Indrek Rammo 96 punkiga, teiseks tuli Janvel Anderson (93p) ning kolmandaks oma sõnade järgi pärast 20-aastat uuesti Pärnumaa meistrivõistluste medalile legend ja squashiguru Eino Vaarala (73p)!

Pärnumaa Spordiliit jagas medaleid ka eraldi naiste arvestuses, kus tuli esikohale Anne-Ly Viikmaa, tõestades sellega vana kõnekäändu, et tähtis pole võit vaid osavõtt! Anne-Ly kogus viiest etapist 45 punkti, edestades sellega Eveli Mälki (36p) ja Laura-Liisa Lillelehte (34p).

Pärnu Squashiklubi tänab kõiki osavõtjaid, kes vaatamata pikale pausile tulid siiski seda hooaja viimast etappi mängima, samuti pealtvaatajaid ning Pärnumaa Spordiliitu toetuse ja medalite eest! Veel täname Väikest Mü´d alati maitsvate salatite ja pirukate  ning teater „Endla“ pagareid isuäratavate kringlite eest!

Kohtume uuel hooajal, mis algab loodetavasti üsna varsti!

Kommenteeri