Pärnumaa kogu pere liikumispäev 2020

Pärnumaa kogu pere liikumispäev on uus kogupereüritus, mille eesmärgiks on pakkuda Pärnumaa elanikele võimalust proovida erinevaid liikumis-ja sportimisvõimalusi, mida saab harrastada värskes õhus. See ei ole võistlus ja on suunatudki just neile, kes sooviksid saada uusi oskusi näiteks rullsuuskadega sõitmise osas.  Liikumispäev toimub see aasta esimest korda ja on mõeldud tervele perele – nii noortele kui vanadele, sõltumata spordivarustuse tasemest ja oskustest. Siin aega ei võeta ja kohti ei selgitata.

1. Eesmärk on panna inimesi rohkem tähelepanu pöörama oma elustiilile, rõhutades seejuures regulaarse füüsilise tegevuse tähtsust;
  2. Aktiivse eluviisi ja liikumisharjumuste hoidmine peres – rõõm ühistegemisest;
  3. Kohale on kutsutud professionaalsed juhendajad koos oma spordiklubidega, kes terve päev annavad erinevatele sihtgruppidele trenne ja näpunäited oma ala tehnika kohta.
  4. Lisaks on kohal ka muid tegevusi osalejatele (südametelk, maanteeamet, toitlustus, esinejad, päevajuht jne.).

TOIMUMISE AEG JA KOHT: 17.mai, 2020, Jõulumäe Tervisespordikeskuses, 9:30-16:30

ÜRITUS ON KÕIGILE OSALEJATELE TASUTA!!

Kaasatud on järgmised alad ja neid tutvustavad treenerid:

1. Aerutamine – Uko Kõrge
  2. BodyBalance – Kätlin Erkmann