Pärnumaa Spordiliit ja Eesti Firmaspordiliit kutsuvad: Pärnumaa töökohaspordikuu 2021

Tule osale ja tee oma töökohast spordisõbralik asutus!

“KILOMEETRIKOGUJA 2021” väljakutse Pärnumaa asutustele

Eesmärk:
    1. Pärnumaa elanikele liikumisvõimaluste loomine;
    2. Sportlike ja tervislike eluviiside propageerimine;
    3. Vaba aja ja puhkuse sisustamine;
    4. Töökoha spordisõbralikkusesse panustamine.

Toimumise aeg ja koht: Kampaania kestab 12-18.04.2021, Pärnumaal.

Osalemise tingimused (juhend):

1. “Kilomeetrikoguja” liikumisväljakutse on Virtuaalspartakiaadi alla kuuluv ala, mille raames on osalejate eesmärgiks ühe nädala jooksul koguda võimalikult palju kilomeetreid kõndides või joostes (või ratastoolis, kui inimese tervislik seisund selle kasutamist eeldab).
  2. Väljakutse algab 12.04.2021 kell 00:00 ning lõppeb 18.04.2021 kell 23.59. Kilomeetrite kogumisel asukohalist piirangut pole.
  3. Korraldaja ei vastuta selle eest, kui tehnilistel põhjustel ei ole osaleja treening väljakutse arvestusse kirjaläinud. Näiteks esineb tõrkeid rakendusega või ei õnnestu treeningu andmete ülekandmine teisestrakendusest või seadmest (nt spordikell). Arvesse lähevad vaid GPS-ga fikseeritud kilomeetrid,manuaalselt sisestatud tulemusi ei arvestata.
  4. Kõigepealt saatke oma asutuse osalemissoov ja lisaküsimused info@psl.ee. Siis:
    1. Kas valite ise endale äppi, millega olete tuttavad ja kasutate ning saadate meile lingi või väljavõtte väljakutse lõppedes;
    2. Meie üleskutse toimub ka YuMuuvi platvormil. Kuid selleks, et üleskutsest osa võtta tuleb end vaid Virtuaalspartakiaadi „Sammukoguja“ üleskutsele ära registreerida ning seepeale saadame Teile spetsiaalse koodi, mille saate sisestada YuMuuvi platvormile endale kasutaja tegemiseks. Kasutaja registreerimiseks tuleb Teil sisestada enda „sisesta liitumiskood“ lahtrisse meie poolt antav kood, kirjutada „Sisesta e-mail“ lahtrisseenda e-mail ning „Password“ lahtrisse valida endale sobiv parool ja peale seda oletegi platvormile registreerunud. Kel on juba kasutaja platvormil olemas, peab liituma Eesti Firmaspordi Liidu väljakutsega kasutades sedasama koodi. Enda kasutaja saab liidestada kasutades meie koodi ning sisestades see „Teie andmed“ allolevasse „Ettevõtted ja kogukonnad“ lahtrisse „Liitu veel ühega“ lahtrisse. Selleks, et kõikide osalejate sammud läheksid kirja enda konkreetse ettevõtte alla, tuleb end üleskutse all lisaks teha nupuvajutus enda konkreetse asutuse peale, mille sisestame platvormile ise. Kui valite selle meetodi, siis andke kindlalt homseks teada, et saaksime Teile edastada spetsiaalse koodiväljakutsega liitumiseks ning saame platvormile kirja panna kõik osalevad asutused, kuhu töötajad end alla kirja saavad panna.EHK Anna teada, saad oma kollektiivile koodi (üks kood kõigile) ja registreerige end platvormil oma asutuse nime all!
  5. Kõige rohkem kilomeetreid kogunud asutustele ka auhinnad!
  6. ÜRITUS ON OSALEJATELE TASUTA!

PS! Jõuad veel osalema ka Eesti Firmaspordi Liidu virtuaalspartakiaadile. Tutvu lähemalt siin!

Pärnumaa töökohaspordikuu 2020

Toimumise aeg ja koht: Kampaania kestab 6.-24.04.2020, Pärnumaal.

Teemapäevad töökohas/kodukontoris:
  1. E – Jookse vähemalt 3km!
  2. T – Sõida rattaga vähemalt 10km!
  3. K – Võimle kodus või töökohas!
  4. N – Jaluta vähemalt 5km!
  5. R – Kasuta matka-või terviseradu!

Osavõtjad: Kõik Pärnumaal tegutsevad ettevõtted ja asutused.

Endomondo challenge tegemine: Mine lehele https://www.endomondo.com/challenges, tee uus challenge oma töökoha pealkirjaga, kutsu kõik oma töötajad kaasa liikuma ja saada challenge link e-maili aadressile info@psl.ee . Näide: https://www.endomondo.com/challenges/42273575.

Autasustamine: Tublimaid teemapäevade osavõtjaid autasustatakse erinevate meenetega, kuhu kuuluvad Pärnumaa maitsed, spordiraamatud, kui ka klaasist meene ja tänukiri näitamaks töökoha panust oma töötajate tervisesse.