Pärnumaa töökohaspordikuu 2024

Pärnumaa asutustevaheline discgolf 2024

Toimumise aeg ja koht: 17.04.2024 Pärnumaal; Mängitakse Valgeranna discgolfi pargis 1×18 korvi;

Ajakava:

1. Registreerimine ja kohaloleku kontroll: 17:00-17:30
  2. Võistlusring: 17:45 – 19:45
  3. Autasustamine: ~20:00

Registreerimine ja osalustasud: Osaleda saab ainult eelregistreerimisega kuni 16.04.2024 kell 17:00 aadressil info@psl.ee; Registreerimisel palun ära märkida asutus, keda esindatakse, osalejate nimed, kes paaris mängivad, osalejate sünniaeg ning arve saaja andmed; Osavõtutasu iga paari kohta on 30.00 eurot. Osavõtutasu maksmine arve alusel.

Soovi korral saab maksta Stebbyga: https://app.stebby.eu/event/8472

Korraldajad ja lisainfo:

1. Võistluste peakohtunik: Discgolfiklubi Hole in One, Margo Peters, holeinone@gmail.com, 56649492;
  2. Peakorraldaja: Pärnumaa Spordiliit, tegevjuht Kaisa Aasa, info@psl.ee.

JUHEND

Pärnumaa Spordiliit ja Eesti Firmaspordiliit kutsuvad: Pärnumaa töökohaspordikuu 2022

Eesmärk:

1. Pärnumaa elanikele liikumisvõimaluste loomine;
    2. Sportlike ja tervislike eluviiside propageerimine;
    3. Vaba aja ja puhkuse sisustamine;
    4. Töökoha spordisõbralikkusesse panustamine.

Mis on “Sammukoguja” üleskutse?

Sammukoguja üleskutse kujutab endast terve kuu vältavat sammude kogumise üleskutset, kus ühe kuu jooksul tuleb individuaalselt või kollektiivselt koguda võimalikult palju samme! Aastal 2021, kui esimest korda sai “Sammukoguja” üleskutset korraldatud võttis sellest liikumisaktsioonist osa üle 1200 inimese 50-st erinevast ettevõttest üle kogu Eesti! See andis meile indu juurde üleskutsega jätkata ning kaasata samme koguma veelgi rohkem inimesi. Tegemist ei ole kindlasti võidu peale üleskutsega, kuid alati on hea kui konkurentidega või kolleegidega pisut mõõtu võtta ja üksteist utsitada iga päev aina enam samme tegema. Ja seda kõike ikka selleks et parandada enda tervist ja liikuda üheskoos tervema ühiskonna poole!

Sel aastal toimub sammukoguja üleskutse kogu mai kuu vältel – ehk siis alates 01.05.2022 kuni 31.05.2022 ning sammud loetakse kokku kasutades YuMuuvi platvormi. Sammukoguja kuulub ühe osana ka meie Virtuaalspartakiaadi arvestusse, mis 2020. aasta algul loodud sai, et koroonapandeemia ajal pakkuda ettevõtetele sportliku väljundit osalemaks spordivõistlustel endale sobival ajal ja endale sobivas kohas. Täpsema informatsiooni “Sammukoguja” üleskutse kohta leiad VAJUTADES SIIA, kust leiab sammukoguja juhendi.

Kuidas end “Sammukoguja” üleskutsest osa võtma registreeruda?

1. SAMM 1:
    1. Kõigepealt anna oma ettevõtte tulekust teada, täites selleks registreerimisvorm.
  2. SAMM 2:
    1. Et me teaksime, kes Teie ettevõttest “Sammukoguja” üleskutses osalemas on, tuleb ettevõtte esindajal täita nimeline registreerimistabel ning saata esialgne nimekiri meile hiljemalt 28.04.2022 kella 17.00ks e-postile sekretariaat@firmasport.ee.
    2. Kõikidest muudatustest palume teavitada korraldajaid ürituse eelselt e-mailitsi sekretariaat@firmasport.ee.

Mis maksab “Sammukoguja” üleskutsest osavõtmine?

Sammukoguja üleskutsest osalemisel on mitmeid erinevaid võimalusi.

Osalustasud ja paketid:

1. “Sammukoguja” individuaalpakett: 8 EUR
  2. Ettevõtte pakett ühele alale: 200 EUR

Eesti Firmaspordi Liidu liikmetele kehtivad hinnad:

1. “Sammukoguja” individuaalpakett: 6 EUR
  2. Ettevõtte pakett Sammukoguja üleskutses osalemiseks: 150 EUR
  3. Ettevõtte paketis sisaldub kogu ettevõte töötajate osalemine “Sammukoguja” üleskutses. Olgu selleks kasvõi 1000 inimese osalemine!
  4. Osalemise eest on võimalik tasuda ka enda Stebby krediiti kasutades.
  5. Hindadele lisandub käibemaks (20%)!

Pärnumaa Spordiliit ja Eesti Firmaspordiliit kutsuvad: Pärnumaa töökohaspordikuu 2021

“KILOMEETRIKOGUJA 2021” väljakutse Pärnumaa asutustele

Toimumise aeg ja koht: Kampaania kestab 12-18.04.2021, Pärnumaal.

Osalemise tingimused (juhend):

1. “Kilomeetrikoguja” liikumisväljakutse on Virtuaalspartakiaadi alla kuuluv ala, mille raames on osalejate eesmärgiks ühe nädala jooksul koguda võimalikult palju kilomeetreid kõndides või joostes (või ratastoolis, kui inimese tervislik seisund selle kasutamist eeldab).
  2. Väljakutse algab 12.04.2021 kell 00:00 ning lõppeb 18.04.2021 kell 23.59. Kilomeetrite kogumisel asukohalist piirangut pole.
  3. Korraldaja ei vastuta selle eest, kui tehnilistel põhjustel ei ole osaleja treening väljakutse arvestusse kirjaläinud. Näiteks esineb tõrkeid rakendusega või ei õnnestu treeningu andmete ülekandmine teisestrakendusest või seadmest (nt spordikell). Arvesse lähevad vaid GPS-ga fikseeritud kilomeetrid,manuaalselt sisestatud tulemusi ei arvestata.
  4. Kõigepealt saatke oma asutuse osalemissoov ja lisaküsimused info@psl.ee. Siis:
    1. Kas valite ise endale äppi, millega olete tuttavad ja kasutate ning saadate meile lingi või väljavõtte väljakutse lõppedes;
    2. Meie üleskutse toimub ka YuMuuvi platvormil. Kuid selleks, et üleskutsest osa võtta tuleb end vaid Virtuaalspartakiaadi „Sammukoguja“ üleskutsele ära registreerida ning seepeale saadame Teile spetsiaalse koodi, mille saate sisestada YuMuuvi platvormile endale kasutaja tegemiseks. Kasutaja registreerimiseks tuleb Teil sisestada enda „sisesta liitumiskood“ lahtrisse meie poolt antav kood, kirjutada „Sisesta e-mail“ lahtrisseenda e-mail ning „Password“ lahtrisse valida endale sobiv parool ja peale seda oletegi platvormile registreerunud. Kel on juba kasutaja platvormil olemas, peab liituma Eesti Firmaspordi Liidu väljakutsega kasutades sedasama koodi. Enda kasutaja saab liidestada kasutades meie koodi ning sisestades see „Teie andmed“ allolevasse „Ettevõtted ja kogukonnad“ lahtrisse „Liitu veel ühega“ lahtrisse. Selleks, et kõikide osalejate sammud läheksid kirja enda konkreetse ettevõtte alla, tuleb end üleskutse all lisaks teha nupuvajutus enda konkreetse asutuse peale, mille sisestame platvormile ise. Kui valite selle meetodi, siis andke kindlalt homseks teada, et saaksime Teile edastada spetsiaalse koodiväljakutsega liitumiseks ning saame platvormile kirja panna kõik osalevad asutused, kuhu töötajad end alla kirja saavad panna.EHK Anna teada, saad oma kollektiivile koodi (üks kood kõigile) ja registreerige end platvormil oma asutuse nime all!
  5. Kõige rohkem kilomeetreid kogunud asutustele ka auhinnad!
  6. ÜRITUS ON OSALEJATELE TASUTA!

PS! Jõuad veel osalema ka Eesti Firmaspordi Liidu virtuaalspartakiaadile. Tutvu lähemalt siin!

Pärnumaa töökohaspordikuu 2020

Toimumise aeg ja koht: Kampaania kestab 6.-24.04.2020, Pärnumaal.

Teemapäevad töökohas/kodukontoris:
  1. E – Jookse vähemalt 3km!
  2. T – Sõida rattaga vähemalt 10km!
  3. K – Võimle kodus või töökohas!
  4. N – Jaluta vähemalt 5km!
  5. R – Kasuta matka-või terviseradu!

Osavõtjad: Kõik Pärnumaal tegutsevad ettevõtted ja asutused.

Endomondo challenge tegemine: Mine lehele https://www.endomondo.com/challenges, tee uus challenge oma töökoha pealkirjaga, kutsu kõik oma töötajad kaasa liikuma ja saada challenge link e-maili aadressile info@psl.ee . Näide: https://www.endomondo.com/challenges/42273575.

Autasustamine: Tublimaid teemapäevade osavõtjaid autasustatakse erinevate meenetega, kuhu kuuluvad Pärnumaa maitsed, spordiraamatud, kui ka klaasist meene ja tänukiri näitamaks töökoha panust oma töötajate tervisesse.