Pärnumaa lahtised meistrivõistlused discgolfis 2020

26.09.2020 lõppesid Pärnumaa lahtised meistrivõistlused discgolfis 2020 Jõulumäe Tervisespordikeskuses. Ilusat ilma olid võistlusele nautima tulnud 80 mängijat.

Mõned, kes olid ennast registreerinud, otsustasid ilmselt tugitoolispordi kasuks ja loodetavasti elasid kodust osalejatele kaasa, kuna rajale nad ei jõudnud. Medalid ja diplomid on leidnud uued omanikud, kes päeva jooksul suutsid enda paremust tõestada ning neid premeerisime ka muude auhindadega oma raske “töö” eest. Discgolfi võistlus võib olla põnevik, komöödia, draama, tragöödia, mille tulemus ei ole kunagi ette kirjutatud.
Tänane võistluse stsenaarium on lõpuks valmis kirjutatud ja tulemused teie ees: https://discgolfmetrix.com/1364883 või PDGA reitingutega: https://www.pdga.com/tour/event/47066
MPO divisjonis oli kahe ringi kokkuvõttes parim Silver Lätt (-15 alla pari), 2. koht Jaan Maiste (-7) ja 3. koht Marten Marthen Tasalain (-6).
MP40 divisjonis oli parim Raimo Kimmel (-5), 2. koht Urmas Lääne (-4) ja 3. koht Eero Peterson (-4). 2-3 koht mängiti ümber kollase 1-3 rajal. Lisaks mängiti ümber ka MP40 4 ja 5 koht, kuna need olid auhinnalised kohad. 4-s Kristjan Liiv ja 5-s Sören Vetevool.
FPO divisjoni võitis ülekaalukalt Kristin Tattar (-8), 2. koht Laura Kikkas (+12), 3. koht Meeri Rätsep (+20).
MA3 divisjonis 1. koht Mattias Oga (+1), 2. koht Madis Pallas (+2) ning 3. koht Tambet Nugin (+3).
MJ18 divisjoni võitis Heigo Tamberg (+3), 2. koht Markus Laksberg (+10) ja 3. koht Markkus Kõre (+12).

Palju õnne Pärnumaa 2020 meistrid discgolfis Silver LÄTT, Raimo KIMMEL, Kristin TATTAR, Mattias OGA, Heigo TAMBERG!

Alati on nii, et kui kõik paistab olevat korras ja kontrolli all, siis aeg liigub liiga kiiresti. Sellest hoolimata on heameel tõdeda, et paljud osalejad jäid autasustamisele ning elasid kaasa päeva kangelastele medalite kaela panemisele. Mõnede nende „ooteaeg“ sai tasutud loosiauhindade näol. Võistluse autasustamisel loosisime välja lisaauhindu ning tunnustasime üllatusauhindadega ka vabatahtlikke metrixi märkijaid, kes mõlemal ringil seda tegid: Raimo Muinaste ja Harry Järmut. Teinekord tasub vabatahtlikkus ära.
Tänan kõigi abilisi, kes aitasid võistluse õnnestumisele. Suur tänu koostööpartnerile Pärnumaa Spordiliit ja Jõulumäe Tervisespordikeskusele ning DiscSport OÜ-le ja Flexoil OÜle.
Kohtume juba detsembris Pärnumaa talvistel meistrivõistlustel!