Pärnumaa radade karikasrarja discgolfis neljas etapp peetud

Talviselt karge, kuid päikesepaistelise ilmaga, toimus täna, so 06.02.2021, Sindi discgolfipargis Pärnumaa radade karikasarja discgolfis 2020/2021 neljas etapp. Arvestades talviseid ilmaolusid, võib lugeda võistlust kordaläinuks. Karikaid tulid jahtima 44 mängijat, kes osalesid viies erinevas divisjonis. Mängiti kaks ringi. Kuna lumepuuduse üle Sindis kurta ei saa, siis nii mõnelgi mängijal tuli kulutada aega ketta lume seest otsimisele. Loodame, et kõik said kenasti leitud. Kõik võistlejad tegid täna ka head, kuna osalustasust läks 15% heategevuseks. 2021 aastal toetame Pärnu Laste ja Noorte Tugikeskust ja Pärnu kodutute loomade varjupaika. Lisaks võitsid ilmselt kõik mängijad, kuna värskes õhus liikumine teeb ainult head.
Täna näitasid head minekut MPO divisjonis Tarvo Tats, kes ringidega -4 võitis lõpptulemusega -8 parile. Tarvol selle aasta karikasarja esimene etapivõit. Teiseks tõusis hea viimase ringiga Mats-Eerik Tõhk, mida kergeks talle ei teinud Rando Järve. Mõlemal mängijal ringide lõppedes kokku skooriks -5. Mehed ei suutnud seega omavahel rajal selgeks teha, kumb on parem ja selleks läks vaja ümbermängimist, mida tehti 5,6,7 radadel. Siinkohal väljus võitjana Mats-Eerik Tõhk, kes kokkuvõttes viis koju II koha ja III koht Rando Järve. Naised ehk FPO divisjon ei jätnud midagi juhuse oleks ja kohad tehti selgeks võistlusringide lõpuks, kus parima koha saavutas Johanna Lepp (+4), Meeri Rätsep (+6) ja kolmas Margit Villep (+7). Naiste divisjonis oli kuulda ka mitu korda rõõmuhõiskeid, kui Karin Kaaremäe lennutas ketta kaugelt korvi ja sai seetõttu nt saarerajal OB-3. Tore oli kuulda positiivseid emotsioone. Lisaks Johannal oli see selle aasta karikasarja esimene võistlus ja kohe poodiumi kõrgeim koht.
Noorte ehk MJ18 divisjonis võistles 3 mängijat, kes samuti ei suutnud kohti viimase ringi lõpuks välja mängida ja nii ümbermängu tulemusena esikoht Marcus Kivistik (+3) ja II koht Sander Filippov (+3) ning kolmas koht Remii Metsamaa. Marcusel selle aasta karikasarja esimene etapivõit.
Veidi vanemad härrad ehk MP40 divisjonis käis heitlus samuti viimaste korvideni, kus ka siis ei suudetud paremust välja selgitada ning ümbermängimise tulemusena oli täna parim Raimo Kimmel (-10) ja II koht sama tulemusega Eero Peterson. Vanameistrid tegid täna ka noorematel mängijatel „seljad lumiseks“ oma päeva parimate tulemustega. Kolmas koht Viljar Rebane (-4), kellel selle aasta karikasarjas esimene poodium. Tubli töö!
Harrastajate ehk MA3 divisjonis pidi täna napilt alla vanduma Madis Pallas Mairold Mätasele, kelle võidutulemuseks oli -1. Madise par andis teise koha ja kolmanda koha saavutas Margo Märtsoo. Mairoldile oli see Pärnumaa radade karikasarja esimene võistlus ja kohe poodiumi kõrgeim aste. Margole aga karikasarja esimene poodium. Õnnitleme kõiki võitjaid!
PS! Kohal oli ka Pärnu Postimehe fotograaf Urmas Luik, kelle ilusaid kaadreid saab näha siit: https://parnu.postimees.ee/…/sindis-lennutas-pakasest…
Aitäh Märt Pilmele toreda artikli eest!
Sai tasutud ka üks vana võlg ja andsime Patrick Dupuisile üle Pärnumaa radade karikasarja 2019/2020 MP50 parima mängija võidutrofee ja 20€ DiscSpordi kinkekaardi. Palju õnne Patrick!
Oleme Pärnumaa radade karikasarjaga jõudnud teise poolde. Hetkeseisu näeb siit: https://discgolfmetrix.com/1535907

Tänaste tulemustega üldarvestuse esikolmikutes on väikesed muutused. Lõpptulemusena arvestatakse 5 parimat võistlust. Mängija, kes osaleb kõigil seitsmel etapil, saab boonusena 20 lisapunkti.

07.02.2021 kell 20:00 avaneb registreerimine järgmisele etapile Jõulumäe. Võistlus on PDGA C-tier ja mängitakse talverajal. Registreerimise link: https://discgolfmetrix.com/1535914