Pärnumaa suvemängud toimuvad 3. juunil Audrus

Tänavused suvemängud peetakse 3. juunil Audrus koostöös sealsete vallapäevadega. Spordimängude eesmärgiks on omavalitsuste võistkondade koosseisus sportivatele elanikele võistlusvõimaluste pakkumine.

Traditsioonilisi suvemänge on Pärnumaa Spordiliidu eestvedamisel peetud aastakümneid. Lisaks võistlusmomendile aitavad mängud kujundada pärnumaalaste liikumisharjumusi, aga sisustada ka puhkust ning vaba aega.  Tänavuste mängude kavas on arvukalt erinevaid spordialasid, kus selguvad individuaalsed ja võistkondlikud parimad. Pärnu Niidu pargis toimuv jooksukross, Uulus peetav orienteerumisvõistlus, jalgrattakross Tammisest ning jahilaskmine ja poiste jalgpall peetakse juba varem, kuid põhikoormus langeb 3. juunile, mil Audru staadionil ja selle ümbruses korraldatakse enamus alades. Siis on kavas kergejõustik, võrkpall, sulgpall, petank, köievedu ja disc-golf, aga ka omavalitsusjuhtidele mõeldud võistlus. Tänavusi suvemänge rikastavad Audru valla päevad, mis pakuvad sisukat kultuuri- ja meelelahutusprogrammi.

Suvemängudele registreerimine toimub omavalitsuse esindajate kaudu hiljemalt 26. maiks. Detailne info on leitav siit!