Pärnumaa Talimänge juhib ülekaalukalt Saarde vald

2017. aasta Pärnumaa Talimängud on saanud hoo sisse. Viimati toimusid mälumängu- ja koroonaturniir ning veel eelmise aasta lõpus Pärnumaa sisesõudmise meistrivõistlustega samaaegselt mängude avaala.

Pärnu Kuninga Tänava Põhikoolis toimunud mängude esimesest alast võttis osa kuus omavalitsust seitsme võistkonnaga. Tiimi võis kuuluda kaks meest, üks naine ning kuni 16-aastane noor. 250-meetrise distantsi läbis kamba peale kiireimini Saarde vald, saades ajaks 39,7 sekundit. Järgnesid Sauga 41,6 ning Sindi 42,6 sekundiga.

Laupäeva, 7. jaanuaril aga võeti ette mälumäng ja koroona.  Sauga Avatud Noortekeskuses peetud mälumängu võit kuulus Saardele, Pärnu ja Tori ees. Võitjavõistkonda kuulusid Ruth ja Matis Song, Eve Attim ja Tõnu Pärn.

Samal ajal toimunud koroonavõistluse esikoha tagas jällegi Sauga, kellele järgnesid Saarde valla Sookuninga klubi tiim ning Tori.

Sarja üldarvestuses on ülekaalukas liider 90 punktiga kõik seni toimunud alad võitnud Saarde. Järgnevad Häädemeeste ja Sauga võrdselt 74 ning Audru 73 punktiga.

Talimängud jätkuvad korvpalli, lauatennise ja kabevõistlusega juba jaanuari lõpus.

Kõiki tulemusi ja mängude infot saab näha siit!

Comment(1)

1. Vasta
    Pärnumaa 37. talimängud - Spordiklubi Saarde says:

[…] Loe veel     Tabeliseis     Pärnumaa Talimängude juhend 2017 […]