Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 284

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 347

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 368

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 389

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 417

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 588

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 614

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 639

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 658
Pärnumaa talimängud võitis Saarde vald – Pärnumaa Spordiliit

Pärnumaa talimängud võitis Saarde vald

Läinud nädalavahetusel, 7. aprillil kulmineerusid Uulus toimunud korvpalliturniiriga maakonna talimängud. Sariürituse üldvõitjaks platseerus Saarde, Tori ja Häädemeeste ees.

Läbi märtsi ja aprilli kestnud mängude programmi kuulus kaheksa eriilmelist spordiala. Viimase alana oli kavas korvpall, mille võitis Pärnu, Saarde ja Tori ees. Sarja üldkokkuvõttes võitis 231,6 punktiga Saarde vald, kes kogus võidud male ja omanäolise laevagolfi eest. Teiseks platseerus 226 punktiga Tori ning kolmandaks 170 silmaga Lõuna-Pärnumaal paiknev Häädemeeste vald.

Kõik tulemused on nähtavad siit.

Postituse foto: Pärnu Postimees

[pdf-embedder url=”http://www.psl.ee/wp-content/uploads/2018/04/2018-Pärnumaa-talimängude-üldkokkuvõte.pdf” title=”2018 Pärnumaa talimängude üldkokkuvõte”]