Spordinädal 2021

Kutsume teie spordiorganisatsiooni liituma Spordinädalaga ning 23.09-30.09 korraldama avatud treeninguid, võistlusi, spordisündmusi, loenguid jms. Selle aasta Spordinädala motoks on VAKTSINEERI END LAISKUSE VASTU!
Spordinädala läbiviijate poolt korraldatakse üle-eestiline meediakampaania, viiakse läbi mitmeid auhinnamänge jms. Möödunud aasta Spordinädala tegevusi märkas Turu-Uuringute AS-i uuringu kohaselt pea pooled eestimaalastest ning loodame läbi kampaania pakkuda Teie klubi tegevuste tutvustamisele lisaväljundeid.

Kõikide liitunud spordiorganisatsiooni vahel loosime välja viis kutset kahele Spordiaasta Tähtede Galale. Spordinädala loosimisel osalevad need spordiorganisatsioonid, kes on oma sündmuse registreerinud 18. septembriks.

Kuidas oma sündmus registreerida?
Oleme liitunud uue kasutajasõbraliku Spordinädala sündmuste sisestamise, haldamise ja muutmise infosüsteemiga. Spordinädala sündmuse registreerimiseks tuleb luua isikupõhine UUS kasutajakonto (ka juhul kui oled eelmistel aastatel juba osalenud). Ühe isikuga on võimalik siduda mitu organisatsiooni ja luua piiramatu arvu sündmusi.

1. Registreeru Spordinädala kasutajaks https://is.sportos.eu/et/logi-sisse. Konto aktiveerimiseks tuleb ennast identifitseerida ID-kaardi, Mobiil-ID või Smart-ID kaudu.
2. Et saaksid infosüsteemis sündmused lisada, tuleb Sinu konto siduda õige organisatsiooni(de)ga, selleks palun sisesta menüüs Avaldused – “Uus avaldus”.
3. Sisesta sündmus menüüs Sündmused vajutades “Lisa”.

Detailsema Spordinädala sündmuse registreerimise juhendi leiad SIIT

Loodame, et Teie spordiorganisatsioon leiab võimaluse Spordinädalal osalemiseks.

Urmas Sõõrumaa
President