Talimängude avaala võitis Saarde vald

Laupäeval, 17. detsembril, startisid Telia sisesõudesarja 2.etapi ja Pärnumaa meistrivõistlustega samaaegselt ka maakonna talimängud. Avaala edukaimad olid Saarde, Sauga ja Sindi.

Pärnu Kuninga Tänava Põhikoolis toimunud mängude avaalast võttis osa kuus omavalitsust seitsme võistkonnaga. Tiimi võis kuuluda kaks meest, üks naine ning kuni 16-aastane noor. 250-meetrise distantsi läbis kamba peale kiireimini Saarde vald, saades ajaks 39,7 sekundit. Järgnesid Sauga 41,6 ning Sindi 42,6 sekundiga. Järgmiste aladena on kavas 7. jaanuaril toimuvad koroona ja mälumäng.Ühtekokku on talimängude kavas 12 erinevat ala. Selguvad parimad omavalitsused ning individuaalsed paremad.

2000 meetri distantsil toimunud Pärnumaa meistrivõistlused võitis ülekaalukalt Sindist pärit olümpiapronks Allar Raja. Järgnesid viljandlane Kaur Kuslap ning pärnakas Joosep Laos. Neljapaadi eessõudja Kaspar Taimsoo platseerus alles 8. kohal. Erinevatel põhjustel jäid jõuproovist kõrvale neljapaadi ülejäänud mehed – Tõnu Endrekson ja Andrei Jämsä.

Vaata sisesõudmise tulemusi siit!