2020. aasta Pärnumaa meistri- ja karikavõistluste toetuse taotlusi saab esitada 20. detsembrini

Alates tänasest on võimalik esitada toetuse taotlusi Pärnu maakonna meistri- ja karikavõistluste läbiviimiseks 2020. aastal.

Alates 2020. aastast saab taodelda Pärnumaa Spordiliidult lisaks medalitele ja diplomitele ka rahalist toetust Pärnumaa meisrivõistluste läbiviimiseks. 2020. aasta meistri- ja karikavõistluste toetuse taotlusvorme saab esitada 20. detsembrini, 2019,e-posti aadressile info@psl.ee. Taotluse esitamisega kinnitate, et meistrivõistlusi läbi viia sooviv spordiorganisatsioon on võimeline võistlusi kvaliteetselt korraldama.

Vastavalt Spordiseadusele (§4.2) on Pärnumaa Spordiliit maakonnas tegutsevate spordiklubide ühendus, kes rahvusliku olümpiakomitee liikmena esindab maakonna sporti ja kellel on ainuõigus korraldada maakonna meistrivõistlusi ja anda vastavaid tiitleid.Pärnumaa Spordiliit reguleerib Pärnumaa meistrivõistluste üldist korraldust ning otsustab vastava õiguse andmist soovi esitanud spordiorganisatsiooni(de)le.

Korraldav spordiorganisatsioon tagab, et võistlus oleks läbi viidud ausa mängu põhimõtteid ja Euroopa spordieetika koodeksit jälgides. Kehtivad kõik spordialaliidu poolt sätestatud reeglid.

Kui ühele võistlusele on mitu korraldussoovi, siis kinnitab Pärnumaa Spordiliit  ühe nendest korraldajaks (põhjendatud selgitusega). Ankeet palun täita võimalikult täpselt ja informatiivselt. Täita tuleb kõik lahtrid. Vajadusel saab ankeedi täitmist teha spordiliidu tegevjuhiga koos.

Meelespea: Juhend, korralduse kuupäev (kui ankeedi täitmise hetkel ei tea) ja algusaeg esitatakse spordiliidule kooskõlastamiseks hiljemalt 1 kuu enne võistlust. Juhend peab vastama Pärnumaa Spordiliidu juhatuse poolt kinnitatud reglemendile.

Lisainfo:

Pärnumaa Spordiliidu tegevjuht Kaisa Kirikal info@psl.ee