Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 284

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 347

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 368

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 389

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 417

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 588

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 614

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 639

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 658
Koolitus: „Mida peab sportlane ja tugipersonal teadma antidopingust?“ – Pärnumaa Spordiliit

Koolitus: „Mida peab sportlane ja tugipersonal teadma antidopingust?“

Pärnumaa Spordiliit korraldab koostöös Eesti Antidopinguga koolituse teemal „Mida peab sportlane ja tugipersonal teadma antidopingust?“

Eesti Antidopingu (EAD) missioon on seista Eestis puhta spordi eest koostöös riigi, ühiskondlike ja rahvusvaheliste organisatsioonidega, kasutades ning arendades erialaseid teadmisi ja oskusi. Missiooni elluviimiseks viib EAD läbi kvaliteetset dopingukontrolli, erinevatele sihtgruppidele mõeldud antidopingu alast haridustööd ja annab oma panuse kohalikku ja rahvusvahelisse antidopingu alasesse koostöösse. Sihtasutuse töös juhindutakse siseriiklikest ja rahvusvahelistest õigusaktidest ja üldtunnustatud antidopingualastest põhimõtetest. (Allikas – EAD).

Koolitusele registreerimine: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeX8aMKlPATjnor3989VX-b3XuBjIKVieApqg9v5ZEYloPzTA/viewform

Koolituse info: