fbpx
Kommentaarid puuduvad

Selgusid Pärnumaa meistrid saalihokis ja võrkpallis

Pärnumaa spordiliidu rolliks on maakonna meistrivõistluste koordineerimine: anda spordialal silmapaistvatele klubidele õigus jõuproove läbi viia, panna välja auhinnad – medalid ja diplomid.

Ehkki aprill oli esivõistluste mõttes üsna tagasihoidlik, toimusid need kahel spordialal: võrkpallis ja saalihokis.

Pärnu spordikeskuse hallatavas Paikuse spordihallis korraldatud saalihoki võistlustel lõi kaasa viis tiimi.

„Ehkki esiti andis oma tulekust teada kuus esindust, pidi tüdrukute tiim nende väravavahi eemale jäämise tõttu mängudest loobuma,“ rääkis peakorraldaja Rivo Rehe, kelle jaoks sündis jõuproovil üllatuski.

„Selle serveeris Põhja-Pärnumaa esindus, kes pani tasku hõbemedali, näidates tugevat taset,“ ütles korraldustiimi juht. Tema sõnul oli juba ette teada, et keegi ei saa HK Pärnu Bulleti kui Eesti meistrivõistluste esiliiga pronksise satsi vastu.

„Nad näitasid oodatud taset, tegemist on kõrgeklassilise meeskonnaga,“ teadis Rehe.

Kui palju on maakonnas saalihoki harrastajaid? „Täpset numbrit ei tea, ent vaadates osalevaid tiime ja nende tausta, arvatavasti üle saja,“ pakkus turniiril kohtunikuametitki pidanud entusiast.

Eestvedaja tõi esile, et saalihokit tasub harrastada ka kõrvalalana, sest see andvat tema sõnutsi hea ettevalmistuse ning parandavat koordinatsiooni.

„Nüüdki oli kohal maadlusklubi Leo punt, Pärnust tuli mängima harrastajatest koosnev tiim „Üle Välja““, ütles eestvedaja.

Turniiri parimaks ründajaks tunnistati Darja Voog (Üle Välja), parim kaitsja oli Taavi Engman (SHK Pärnu Bullet) ja parima väravavahi tunnustuse pälvis Karl Martin Kedrov (SHK Pärnu Bullet U16).

Pärnu kesklinna koolide võimlas kulmineerusid võrkpalli meistrivõistlused. Naiste finaalkohtumises alistas Pärnu spordikooli esimene võistkond võrkpalliklubi Tervise 3:0. Kolmanda koha mängus platseerus pronksisele poodiumiastmele Pärnu spordikooli teise esinduse tulemusega 3:0 alistanud Sauga.

Meeste kullamatšis alistas Are Häädemeeste tiimi tulemusega 3:2. Pronksikohtumises alistas VK Tõusev geimidega 3:1 Lääneranna esinduse.

Mai on esivõistluste vaates kirev: võistlema oodatakse kabes, autospordis, lauatennises ja klassikalises lamades surumises. Kalendriga saab tutvuda siin.

Kommenteeri