V Uhla-Rotiküla elamusjooks 2020

Jooksu idee sündis 2016.a. ja seda soovist jätkata Pärnu kahe staadioni jooksu traditsiooni, mille stardipaigaks oli Raeküla staadion, kuid millest Uhla – Rotiküla elamusjooksul sai finišipaik. Jooksu lähtepaigaks valiti Uulu staadion põhjusel, et see asub Raeküla staadionist mõistlikul jooksu- ja matkakaugusel ning lähte- ja finišipaika ühendab looduskaunis ja mitmepalgeline maastik. Lisaks seob Pärnu Raeküla linnaosa ja Häädemeeste valda perekond Pätside lugu, kelle pere liikmed on oluliselt mõjutanud mõlema kogukonna ja piirkonna arengut. Nii tekkiski korraldajatel soov kinkida Eesti Vabariigi 100. juubeli künnisel üks tervislik ja perekond Pätside radadel liikuv traditsioon.

Eesmärk: Pakkuda inimestele liikumisrõõmu mitmekesisel loodusmaastikul, mis jääb Uulu ja Raeküla staadionide vahele; Korraldada Pärnu Raeküla linnaosa ning Häädemeeste valda siduv ning erinevaid kogukondi kaasa lööma kutsuv sündmus.

Korraldaja: Raeküla Vanakooli keskus (MTÜ Selts Raeküla) koostöös Uulu kooli, Mereküla ja Uhlapere seltsi, Pärnu linnavalitsuse, Häädemeeste vallavalitsuse, Pärnumaa ja Pärnu linna spordiliidu, JK Poseidoni, mitmete sponsorite ning vabatahtlike abilistega.

Aeg ja koht: 20.august 2020, start kell 12 Uulu kooli staadionilt, finiš Pärnus Raeküla staadionil

• Uhla – Rotiküla elamusjooksu ajal vastutab iga osaleja oma tervisliku seisundi eest ise. Korraldaja tagab koostöös Pärnu Punase Ristiga vajadusel esmaabi.
    • Osalejatel palutakse suhtuda mõistvalt sündmusse, mis sündis entusiasmist ning majandab projektipõhiselt ja küsides jooksjatelt-retkelistelt vaid sümboolset osalustasu.
    • Lisainfot leiate www.raekylavanakool.ee Raeküla Vanakooli Keskuse Facebooki leheküljelt ehk helistades 58453331 (Piia Karro-Selg) või 5103712 (Enn Hallik).
  1. Uhla-Rotiküla elamusjooksu 2020 juhendi leiad siit: JUHEND
  2. Uhla-Rotiküla elamusjooksu registreerimise lingi leiad SIIT
  3. REGISTREERUNUTE NIMEKIRJA LEIAD SIIT

IV Uhla-Rotiküla elamusjooks 2019

Aeg ja koht: 20. august 2019, start kell 12 Uulu kooli staadionilt (või remondi puhul lähedalt), finiš Pärnus Raeküla staadionil

Korraldaja: Raeküla Vanakooli keskus (MTÜ Selts Raeküla) koostöös Uulu kooli, Mereküla ja Uhlapere seltsi, Häädemeeste vallavalitsuse, Pärnumaa ja Pärnu linna spordiliidu, JK Poseidoni, mitmete sponsorite ning vabatahtlike abilistega.

Koduleht: http://www.raekylavanakool.ee/uhla-rotikula-elamusjooks/a-uhla-rotikula-elamusjooks-2019/

Elamusjooksu registreerimislehe leiad siit

Elamusjooksu juhendi PDF formaadis leiad siit

Registreerimislingi leiad siit