20. augustil toimuvad EMSL Jõud ja Pärnumaa kergejõustiku meistrivõistlused

Eeloleval pühapäeval, 20. augustil, toimuvad Pärnu Rannastaadionil Eestimaa Spordiliit Jõud (EMSL Jõud) ja Pärnumaa kergejõustiku meistrivõistlused, mille kohalikuks korraldajaks on Pärnumaa Spordiliit.

Tihe võistlusprogramm jooksu- , hüppe- ja tõukealadega saab stardi südapäeval. Erinevatest jooksualadest on esimeses pooles kavas sprindidistantsid ning päeva lõpu poole joostakse pikka maad. Võistluse kulminatsiooniks saavad kahtlemata olema vaatemängulised sprinditeated meeste ja naiste võistkondadele.

Selguvad EMSL Jõudi meistrid ja parimad maakondade võistkonnad. Võistkondliku paremusjärjestuse selgitamiseks liidetakse iga maakonna 30 parema tulemuse kohapunktid  sõltumata vanuseklassist. Lisanduvad parima naiste ja meeste teatejooksude kohapunktid. Samaaegselt selgitatakse paljudel aladel välja ka Pärnumaa kergejõustikumeistrid, keda premeeritakse medalite ja diplomitega. Võistlused on avatud alates B vanuserühmast (alla 16-aastased) kuni veteranide klassideni.

Võistlused korraldab EMSL Jõud koostöös Pärnumaa Spordiliiduga. Detailne ajakava ja juhend on leitavad spordiliidu kalendrist.

Postituse foto: võistlused peetakse 2016. aastal renoveeritud Rannastaadionil (autor: Pärnu Rannastaadion)