fbpx
Kommentaarid puuduvad

Saarde spordiaasta parimaid selgitab rahvas

Saarde vald on Pärnumaal ainus omavalitsus, kes võtab spordiaasta parimate valimisel arvesse rahvahääletuse tulemusi. Nii on kõigil saardelastel jaanuari lõpuni võimalik selleks spetsiaalselt loodud keskkonnas oma hääl anda.

Nominentide esitamine sporditegijate kategooriatesse lõppes möödunud aasta viimasel päeval. Saarde sporti kureeriva Toivo Tallo sõnul kandideerib kümnele “Oskarile” 37 spordiinimest. Rahvahääletusel on igal hääletajal võimalik igas kategoorias anda oma lemmikule üks hääl. Valikute tegemiseks on veebis loodud spetsiaalne keskkond ja see on avatud 31. jaanuari keskööni. Seejärel, 1. veebruril, koguneb Tallo sõnul 17-liikmeline spordinõukogu, kes teeb 2016. aasta parimate valimisel lõppotsuse.

Parimad avalikustatakse 17. veebruaril 2017 Saarde kultuuri- ja spordirahva tänupeol.

Pärnumaa kaguosas 707-ruutkilomeetril laiuv Saarde on ligi 4000 elanikuga omavalitsus, mille kesksed sportimisvõimalused asuvad valla keskuses, Kilingi-Nõmmes. Tänu uutele või vastrenoveeritud spordirajatistele (näiteks Kilingi-Nõmme Spordihoone ja staadion) on elanikele loodud suurepärased  tingimused spordiliikumises osalemiseks.


Saarde spordi-Meka: spordihall (foto: SK Saarde)

 

Kommenteeri