Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 284

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 347

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 368

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 389

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 417

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 588

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 614

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 639

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 658
EV100 auks: emadepäeva kärumatk 13. mail – Pärnumaa Spordiliit

EV100 auks: emadepäeva kärumatk 13. mail

Emadepäeval, 13. mail toimub Eesti Vabariigi saja aasta sünnipäeva puhul esimest korda üleriigiline kärumatk. Pärnu matk stardib Tallinna väravate juurest.

Kuues Eesti linnas toimuvad kärumatkad algavad kell 10.30 ja kestavad poolteist tundi. Pärnu matka korralduse eest hoolitseb igapäevaselt duatloni- ja triatlonivõistlusi organiseeriv spordiklubi Raudmees, kelle eestvedaja Enn Kübara sõnul viib kohalik matk uudistama kevadist linnakeskkonda, kust ei puudu ka klassikalised vaatamisväärsused.

„Meie matka rada algab 17. sajandist pärit Tallinna väravate juurest, möödume Ammende villast ja teeme peatuse Kuursaali kõrval asuva Raimond Valgre mälestuskuju juures, kus kõlavad igihaljad muusiku viisid. Rannapark, jahtklubi juures asuv Kihnu Jõnni kuju, edasi kontserdimaja ning lõpp-punkt Martensi väljakul,“ iseloomustas Kübar põnevalt valitud matkatrassi.

Martensil on aga plaanis suurelt ekraanilt ühiselt nautida Tallinnas Vabaduse väljakul toimuvat emadepäevale pühendatud kontserti.

„Matkale on oodatud emad ja isad, õed ja vennad, noored ja vanad. Kärus või omal jalal,“ kutsus korraldaja kaasa lööma. Distantsil pakub kosutust joogipunkt.

Liitu sportliku ettevõtmisega Facebookis. Spordiklubi Raudmees üleskutse lae alla siit.