Jäähoki teemanädal

12-16.12.2022 toimus Pärnumaa Spordiliidu poolt korraldatud järjekordne teemanädal, mis tutvustas seekord siis jäähokit. Algselt oli nädal mõeldud  5.-6.klassidele, aga kuna mitmed koolid oli hõivatud erinevate jõuluürituste korraldamisega ja ei saanud seetõttu osaleda, siis laiendasime sihtgruppi vastavalt koolide soovidele. Õpilastele tutvustas hokit läbi aktiivsete mängude HK Pärnu Piraadid treener Rivo Rehe ning tunnid toimusid Pärnu Uisuväljakul.

Jäähoki teemanädalal osalesid 8 erineva kooli õpilased ja osad koolid olid esindatud mitmel päeval erineva klassiga – Pärnu Vanalinna Põhikool, Pärnu Waldorfkool, Pärnu Kuninga Tänava Põhikool, Audru Kool, Lindi Lasteaed-Algkool, Jõõpre Kool, Pärnu Ülejõe Põhikool ja Sauga Põhikool.

Ääretult tore oli peale tundi uisuväljaku vahetusruumis näha nii palju positiivset emotsiooni ja õhetavaid põski. Mitmed õpilased avaldasid kohe soovi hakata hokitrennis käima ja uurisid treenerilt võimalusi. Tore oli näha ka neid, kes polnud enne väga palju uisutamas käinud ja leidsin rõõmu sellest uuest tegevusest ning rääkisid, et hakkavad kindlasti rohkem ka omalkäel uisutamas käima.

Oleme saanud ka juba esmased tagasisided koolidelt ja need on samuti väga posotiivsed ning selliseid teemanädalaid oodatakse kindlasti veel. Järgmine teemanädal ongi juba planeeritud 17-26.01.2023 ja seekord saavad õpilased võimaluse põhjalikumalt tutvuda treeneri käe läbi suusatamisega.