Pärnumaa meistrivõistlused jaanuar-märts

PÄRNUMAA MEISTRIVÕISTLUSED ON PÄRNU MAAKONNAS KORRALDATAVAD ERINEVATE ALADE SPORDIVÕISTLUSED, KUS SELGITATAKSE INDIVIDUAALSELT VÕI/JA MEESKONDLIKULT ERINEVATE ALADE PARIMAD, KES VÕISTLUSTE LÕPUS OMISTAVAD TIITLI ”PÄRNUMAA MEISTER”.

2019 aastat alustas meistrivõistluste raamides bowling, mis toimus 20.jaanuaril Perona Bowlingus, korraldajaks MTÜ Hobbybowling. Osalejaid oli kokku 74. Pärnumaa meistriks meestest tuli Rasmus Parts ja naistest Riina Lõhmus. Tulemused.

Järgmisena toimusid meistrivõistlused sangpommi tõstmises. Need toimusid Audru koolis ja korraldajaks oli MTÜ Audru Spordiselts. Kõik tulemused on nähtavad siin. Osalejate arv kokku oli 41.

9. märtsil toimusid Pärnu Spordihallis sisemeistrivõistlused kiikingus (korraldaja Vabariigi Võllimees). Osalejaid kokku 22, kellest 6 olid Pärnumaa elanikud. Meeste arvestuses tuli võitjaks Sven Saarpere Saarde vallast. Neidude kuni 16 vanuses võitis Sireta Jürgens Pärnu linnast. Ülejäänud tulemused siin.

17. märtsil suudeti olenemata kehvadest ilmaoludest läbi viia Pärnumaa meistrivõistlused jääpurjetamises. DN-klassis tuli teiseks Pärnu jahtklubi sportlane Rasmus Maalinn. Parima naisvõistleja auhinna sai pärnulanna Johanna Taggu. Juunioride meistrikulla teenis Maalinn. Kuni 15aastaste Ice Optimisti klassis pani oma paremuse maksma Pärnu jahtklubi purjespordikooli treenerite kasvandik Angeliina Maria Isabel Õunap. Tulemused.

27. märts tõmbas joone alla suusatamise hooajale Jõulumäe Tervisespordikeskuses. Meeste arvestuses tuli meistriks Marthen Tasalain ja naistes Sandra Serva. Lisainfo nii Pärnumaa Spordiliidu lehel, kui ka Jõulumäe lehel.

Aprill toob meistrivõistlusi kolmel alal:

Lauatennis 2019-04-07
Kabe 2019-04-14