Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 284

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 347

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 368

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 389

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 417

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 588

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 614

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 639

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data01/virt58362/domeenid/www.psl.ee/htdocs/wp-content/plugins/ninja-forms-layout-styles/styles/ninja-forms-styles.php on line 658
Teatejooks kutsub annetama – Pärnumaa Spordiliit

Teatejooks kutsub annetama

Neljapäeval, 11. mail, toimub järjekordne üle-Eestiline heategevuslik teatejooks, kutsudes noori ja vanu üles toetama liikumisvõime kaotanud lapsi.

2006. aastal algatatud ja Norras toimuva TineStaffeteni eeskujul sündinud koolinoortele suunatud projektist on kasvanud peaaegu kümne tuhande osaleja suursündmus. Seejuures väärib märkimist, et Pärnus toimuv etapp kaasab enim osalejaid. Projektiga kutsutakse üles noori mõtlema ja panustama heategevusse, sest joostakse liikumisvõime kaotanud eakaaslaste eest ja nende hüvanguks. Osalevad lapsed on seejuures justkui heategevussaadikud, reklaamides jooksusärkidel annetustelefoni numbrit 900 7777. Ühe kõnega toetavad helistajad liikumisvõime kaotanud 8-aastast Alekseid ning 17-aastast Matsi kokku 7 euroga. Kõnede arv piiratud ei ole. Lisaks saab oma toetust avaldada tehes ülekande MTÜ Tallinnmeeting heategevuskontole Danske Bank pangas EE603300332077210009.

Annetused lähevad Haapsalu Neuroloogilisele Rehabilitatsioonikeskusele, kus liikumisvõime kaotanud lapsi suure pühendumusega ravitakse ning neile paranemiseks lootust antakse. Teatejooksu heatahtesaadikuteks on tuntud kergejõustikutähed Gerd Kanter ja Ksenia Balta.

Pärnu etapp stardib kell 12.00 Ammende Villa taga rannapargis. Sündmust toetab Pärnumaa Spordiliit.