Uskumatu etenduse – kahe ja poole tunnise trilleri järel on pronksiseeria 1:1 viigis

Meeste Eesti meistrivõistluste pronksiseeria Pärnu Võrkpalliklubi ja Tartu Bigbanki vahel on pärast eilset 1:1 viigis. Kolme võiduni peetava seeria teises kohtumises sai kodusaalis ligi 600 fänni ees 3:2 (24:26, 25:21, 29:31, 25:21, 15:12) võidu Pärnu meeskond.

Nagu geimide skoorid näitavad, oli kohtumine põnev avageimist alates, kus suutis 26:24 peale jääda Tartu. Teine geim läks kindlamalt Pärnule, kolmas oli taas pikk ja tasavägine ning selle keeras enda kasuks Bigbank. Neljas ja ka viies kuulusid aga kodumeeskonnale, kes suutis seega seeria viigistada.

Pärnu VK parim kapten Andrus Raadik, kelle arvele kogunes 24 punkti (+9), Toms Švans lisas 21 punkti (+10) ja Tony Tammiksaar 20 (+8) punkti.

Pärnu meeskonna vastuvõtt oli 59%, rünnak 49%, blokiga teeniti 7 punkti ja servil löödi 8 ässa ja eksiti 21 servil.

Tartu Bigbanki resultatiivseimaks kerkis 19 punktiga (+2) Timo Lõhmus, 7 blokki pannud Daniel Matheney lisas 18 (+11) ja Mart Naaber 12 (+7; sh 5 blokki) punkti.

Bigbanki vastuvõtt oli 47% ja rünnakuid lahendati 37-protsendiliselt, blokiga saadi koguni 17 punkti ja servil löödi 7 ässa ja eksiti 16 pallingul.

Pronksiseeria jätkub esmaspäeval, 8.aprillil Tartus ja neljapäeval, 11.aprillil Pärnus. Seeria viies mäng toimub vajadusel esmaspäeval, 15.aprillil Tartus.

Vaata ajakava ja kõiki tulemusi.