Vaata Eestimaa Talimängude otseülekannet

3.-5. märtsini toimuvad Valgas 13. Eestimaa talimängud, mis toovad piirilinna erinevatel aladel võistlema mitu tuhat spordisõpra Eesti eri paigust. Saundland OÜ toob spordihuvilisteni võistluse otseülekandes koju kätte.

Talimängudel on kavas rohkem kui kümme spordiala, mis muuhulgas arvestavad kohalike olude ja võistlemisvõimalustega. Kavas on murdmaa- ja mäesuusatamine, suusaorienteerumine, laskesuusatamine, jäähoki, suusahüpped, ujumine, kreeka-rooma-, vaba- ja naistemaadlus, motokross, laskmine, mälumäng, korvpall, lauatennis, male ja kabe.
Lisaks toimuvad näidisalad ning omavalitsusjuhtide võistlus.

Mängude ülekanne algab reedel, 3. märtsil, kell 15.00 Otsepilt tuuakse vaatajani ka laupäeval ja pühapäeval. Jälgi talimänge siit!

Talimänge korraldatakse iga 4 aasta järel ning sedakorda taas Eesti Olümpiakomitee egiidi all. Tänavuste mängude läbiviijateks on Eestimaa Spordiliit Jõud koostöös Valga Linnavalitsuse ja Valgamaa Spordiliiduga. Võistlustest korraldab otseülekande Saundland TV. Tutvu mängude programmi ja juhendiga peakorraldaja Eestimaa Spordiliit Jõud veebis.