XLIII Koonga Mängud

Tulemas on järjekordsed Koonga mängud, seekord siis juba 43. korda. Koonga mängude eesmärgiks on pakkuda võistkondadele ja üksikvõistlejatele võistlusvõimalust;  sportliku vabaaja ja puhkuse sisustamine; selgitada parimad võistkonnad ja XLIII Koonga mängude võitjad kavasolevatel ja kindlasti ka pika traditsiooni jätkamine.

Võistlused toimuvad 16. märtsil 2019 a. Koonga koolis. Mandaat kell 9.00, võistluste algus kell 9.30

Osa võtta saab järgnevatel aladel: Sopsu võistlus, Naiste võrkpall, Lauatennis, Sisesõudmine, Sangpommi rebimine, Noolevise, Mälumäng, Joonejooks, Kabe, Meeste võrkpall.

Võistluseid korraldab MTÜ Koonga Kogukond koostöös Lääneranna Vallavalitsuse ja Pärnumaa Spordiliiduga. Üritust rahastab Eesti Kultuurkapital.

Registreerimine:
Eelregistreerimisel teatada oma osavõtust 25. veebruariks. Eelregistreerimise teostanud võistkondadele väljastatakse ettemaksuarve. Täiendavad arvlemised teostatakse peale Koonga Mängude lõppu olenevalt osavõtjate arvust.

Täpsem osavõtjate registreerimine tuleb teostada 8. märtsiks võistkondade esindajatele jagatud Google Docs’i rakenduses.

Osavõtumaks 180€ (30 osavõtja kohta iga järgmine osavõtja 6 eurot lisaks). Sisaldab lõunasööki ja võistluste tehnilise läbiviimisega seotud kulude katmist.

Ühendust võtta: Annika Urbel- telefon: +372 59040530; e-post: annika.urbel@gmail.com

JUHEND