PÄRNUMAA LAHTISED MV 2019

Eesmärk: välja selgitada Pärnumaa parimad kiikujad erinevates võistlusklassides ning tutvustada ja populariseerida kiikingut kui spordiala. Kiikinguvõistlus on nauditav kogemus võistlejatele ning põnev jälgida pealtvaatajatel. Konkreetne võistlus on suviste karikavõistluste osavõistluseks, mille parim klubi saab saab enda kätte klubidevahelise rändkarika.

Aeg ja koht: 3. augustil 2019 kell 11, Pärnu vallikäärus.

Korraldaja: SK Vabariigi Võllimees; Mirjam Pedaja; 56848225; vollimees@gmail.com; https://www.facebook.com/vabariigivollimees/

Registreerimine: Pealtvaatajatele tasuta. Võistlejatel võimalik kohapeal registreeruda kuni kella 12ni. Osalejate osavõtutasu kujuneb klubilisest kuuluvusest ning registreerimise ajast ning need on järgnevad:
· 7€ eelregistreerudes Eesti Kiikinguliitu (EKiikL) kuuluvate klubide liikmetele;
· 10€ eelregistreerudes EKiikL-isse mitte kuuluva klubi liikmena või klubita võistlejana;
· 15€ kohapeal.

Rohkem infot saab peagi Eesti kiikinguliidu kodulehelt: https://www.kiiking.ee/voistlused/registreerimine/

JUHEND MV 2019

TULEMUSED 2019

PILDID

PÄRNUMAA LAHTISED SISEMV 2019

„Pärnumaa lahtised sisemeistrivõistlused kiikingus 2019“ on kiikinguvõistlus, mille eesmärgiks on kaheksandat korda välja selgitada Pärnumaa parimad kiikujad käesoleva talvise hooajasisetingimustes peetaval sisemeistrivõistlusel. Ühtlasi on tegu sisehooaja karikasarja viimase etapiga, millega lõppevad ka kaheksandad „Lahtised Pärnumaa talvised karikavõistlused kiikingus 2018– 2019“, mille käigus selgitatakse välja ka talvise hooaja parim klubi ning rändkarika omanik.

Võistlus saab olema nauditav elamus pealtvaatajatele ning raske katsumus võistlejatele.

Kuupäev: 09. märts 2019
Kellaaeg: 11.00
Koht: Pärnu Spordihall, Riia mnt 129
Ajakava: Võistluskiikede algkõrgused selguvad pärast eelregistreerimisperioodi lõppu. Mõlemal kiigel algab võistlus kell 11.00 ja edasine katsete järjekord selgub kohapeal järgnevate katsete kõrguste seadistamisel.

JUHEND SISEMV 2019

PÄRNUMAA LAHTISED MV 2018