Pärnumaa MV 2022

Eesmärk: Populariseerida saalihokit Pärnumaal ja selgitada välja 202 aasta maakonna meister; Soodustada harrastusspordi levikut Pärnumaal.

Aeg ja koht: Meistrivõistlused mängitakse 1 etapina, mis toimub 30.04.2022, Paikuse Spordikeskuses. Täpne ajakava selgub pärast lõplikku registreerimist 18.04.2022.

Korraldamine ja registreerimine: Turniiri korraldaja on MTÜ SHK Pärnu Bullet koostöös Pärnumaa Spordiliiduga. Osalemisõigust omavad võistkonnad peavad kinnitama oma osalemissoovi hiljemalt 18.04.2022 korraldaja kontaktile rivorehe@gmail.com. Võistkonnad esitavad meeskonna nimekirja korraldajale hiljemalt 25.04.202. Võistkonna suurus on kuni 22 mängijat (koos väravavahiga). Osalustasu võistkonna kohta on 50€ , mis tuleb tasuda enne võistluse toimumise kuupäeva, hiljemalt 29.04.2022, SHK Pärnu Bullet MTÜ arvele EE321010220098158019.

Lisainfo: Võistluste peakohtunik on Rivo Rehe, rivorehe@gmail.com

JUHEND

TULEMUSED

PILDID

Pärnumaa MV 2020

Eesmärk: Alustada saalihoki PMV-ga. Populariseerida saalihokit Pärnumaal ja selgitada välja 2020 aasta maakonna meister.

Aeg ja koht: Meistrivõistlused mängitakse 1 etapina, mis toimub ? Paikuse Spordikeskuses. Täpne ajakava selgub pärast lõplikku registreerimist ?

Korraldamine ja registreerimine: Turniiri korraldaja on MTÜ SHK Pärnu Bullet saalihokiklubi koostöös Pärnumaa spordiliiduga. Osalemisõigust omavad võistkonnad peavad kinnitama oma osalemissoovi hiljemalt ? korraldaja kontaktile rivorehe@gmail.com. Võistkonnad esitavad meeskonna nimekirja korraldajale hiljemalt ?

Osavõtjad: Võistkonna suurus on kuni 22 mängijat (koos väravavahiga). Osalustasu võistkonna kohta on 50€ , mis tuleb tasuda SHK Pärnu Bullet MTÜ arvele EE321010220098158019 .

Lisainfo: Võistluste peakohtunik on Rivo Rehe, rivorehe@gmail.com

SEOSES KROONAPIIRANGUTEGA JÄI VÕISTLUS ÄRA!