Pärnumaa lahtised MV 2019

Pärnumaa lahtised MV 2015

VÕISTLUSTE EESMÄRK: Tutvustada triatloni kui spordiala, mis pakub mitmekülgset eneseteostusvõimalust igal tasemel ja igas eas liikumisharrastajale; Selgitada välja Pärnumaa parim triatleet erinevates vanusegruppides; Tutvustada Pärnu linna ning Pärnu jõge ja seda ümbritsevat ala kui väga mitmekülgsete võimalustega sportimispiirkonda.

AEG JA KOHT: Võistlused toimuvad laupäeval, 11. juulil 2015 Pärnu kesklinnas, võistluskeskusega Port Arturi jõeääre park (Lai 10). Esimesed stardid kell 11:00.

REGISTREERIMINE: Võistlustele registreerimine toimub kahes osas:

Eelregistreerimine – toimub kuni 1. juulini 2015 23.59 ka. kodulehe spordiklubi.a2k.ee registreerimiskeskkonnas või e-postiga klubi@a2k.ee. Eelregistreeringu tasu peab olema laekunud A2K Spordiklubi MTÜ arvele EE863300334714880004 hiljemalt 2. juuli 2015 kella 12-ks.

Registreerimine – alates 2. juulist 2015 kella 00.00-st kodulehe spordiklubi.a2k.ee registreerimiskeskkonnas või e-postiga klubi@a2k.ee ja Võistluspäeval alates kella 10-st kuni hiljemalt 60 min enne osaleda soovitava distantsi algust kohapeal. Registreerimistasu tasumine võimalik kohapeal ainult sularahas!

PS! Osavõtutasu tasumine kinnitab (eel)registreeringu ja tagab koha osavõtjate stardinimekirjas!

VÕISTLUSTE KORRALDAJA: Võistlust korraldab A2K Spordiklubi MTÜ, spordiklub.a2k.ee;  511 6675 (Tair); klubi@a2k.ee

JUHEND

TULEMUSED