Pärnumaa lahtised MV 2019

PÄRNU JÕE TRIATLON – EESTI KV VI ETAPP – PÄRNUMAA MV

Toimumise aeg: 20. juuli 2019 kell 12.30

Toimumise koht: Võistluskeskus​​ asub​​ Pärnu linnas Kesklinna silla juures Suur-Jõekalda tänaval​​ (58°23’24.1″N, 24°29’39.3″E)

Peakorraldaja:​​ Tair Anton​​ (A2K Spordiklubi MTÜ), tel.​​ 511​​ 6675, e-mail:​​ info@parnutriatlon.ee​​

Peakohtunik:​​ Siim Vollmer

Koduleht: http://parnutriatlon.ee

Pärnumaa meistrivõistluste arvestus toimub:

1. P/T – 2002 a. ja nooremad (lühike distants)
  2. M/N – 1980 – 2001 a. sündinud (põhidistants)
  3. MV/NV – 1979a. ja vanemad (põhidistants)

Kõik Pärnumaa klubide või Pärnumaal elavad/töötavad osalejad osalevad automaatselt ka Pärnumaa MV arvestuses.

Pärnumaa lahtised MV 2015

VÕISTLUSTE EESMÄRK: Tutvustada triatloni kui spordiala, mis pakub mitmekülgset eneseteostusvõimalust igal tasemel ja igas eas liikumisharrastajale; Selgitada välja Pärnumaa parim triatleet erinevates vanusegruppides; Tutvustada Pärnu linna ning Pärnu jõge ja seda ümbritsevat ala kui väga mitmekülgsete võimalustega sportimispiirkonda.

AEG JA KOHT: Võistlused toimuvad laupäeval, 11. juulil 2015 Pärnu kesklinnas, võistluskeskusega Port Arturi jõeääre park (Lai 10). Esimesed stardid kell 11:00.

REGISTREERIMINE: Võistlustele registreerimine toimub kahes osas:

Eelregistreerimine – toimub kuni 1. juulini 2015 23.59 ka. kodulehe spordiklubi.a2k.ee registreerimiskeskkonnas või e-postiga klubi@a2k.ee. Eelregistreeringu tasu peab olema laekunud A2K Spordiklubi MTÜ arvele EE863300334714880004 hiljemalt 2. juuli 2015 kella 12-ks.

Registreerimine – alates 2. juulist 2015 kella 00.00-st kodulehe spordiklubi.a2k.ee registreerimiskeskkonnas või e-postiga klubi@a2k.ee ja Võistluspäeval alates kella 10-st kuni hiljemalt 60 min enne osaleda soovitava distantsi algust kohapeal. Registreerimistasu tasumine võimalik kohapeal ainult sularahas!

PS! Osavõtutasu tasumine kinnitab (eel)registreeringu ja tagab koha osavõtjate stardinimekirjas!

VÕISTLUSTE KORRALDAJA: Võistlust korraldab A2K Spordiklubi MTÜ, spordiklub.a2k.ee;  511 6675 (Tair); klubi@a2k.ee

JUHEND

TULEMUSED