Pärnumaa MV 2021

Eesmärk:

1. Selgitada välja Pärnumaa parimad kergejõustiklased programmisolevatel spordialadel;
  2. Selgitada välja Pärnumaa meistrid;
  3. Propageerida sporti kui tervislikku eluviisi;
  4. Propageerida kergejõustikku Pärnu maakonnas;
  5. Elanikkonnale võistlusvõimaluste loomine ning vaba aja sisustamine.

Aeg ja koht: 21-22.mai, 2021, Pärnu Rannastaadion (Ranna puiestee 2, Pärnu, 80012). Võistluste algus 21.mai kell 16:00 ja 22.mai kell 10:00.

Registreerimine: Eelregistreerimine kuni 18.05.2021. Registreerimiseks saada info@psl.ee oma nimi, sünniaeg, vanuseklass, soovitud alad. Treeneritel registreerida grupid Exceli tabeli kaudu info@psl.ee. Võistluspäeval registreerimist ei ole, ainult eelregistreerimine. Lubatud osalema mõlemal päeval kuni 110 võistlejat.

Kontakt:

1. Peakohtunik: Priit Neeme, 5132563, priit@2silda.ee
  2. Peasekretär: Jaak Israel, 55698844, jaak.israel@akg.vil.ee
  3. Peakorraldaja: Pärnumaa Spordiliit, Kaisa Kirikal, 53494331, info@psl.ee
  4. Rannastaadion: Tair Anton; tair.anton@spordikeskus.parnu.ee

JUHEND

AJAKAVA

UUDIS

Pärnumaa ja Pärnu linna MV 2020

Aeg ja koht:04.07.2020 Pärnu Rannastaadion (Ranna puiestee 2, Pärnu, 80012); Võistluste algus 10:00.

JUHEND

AJAKAVA

PILDID

Pärnumaa MV 2019

Eesmärk: Propageerida sporti kui tervislikku eluviisi; Elanikkonnale võistlusvõimaluste loomine ning vaba aja sisustamine; Selgitada Pärnumaa meistrid kergejõustikus kavas olevatel aladel.

Aeg ja koht: 7. septembril 2019, kell 10.00 Kilingi-Nõmme staadion

Ajakava sõltub mitmevõistlejate gruppide võistlustempost ajakavas toodud alade järjekorras. Individuaalvõistlus toimub koos mitmevõistlejatega ajakava alusel. Esialgne ajakava ilmub eelregistreerimise järgselt siia lehele.

Majandamine: Osavõtutasu on 3.-€, mitmevõistluses 8.-€. Sportlane on registreerunud tasudes osavõtutasu MTÜ SK Saarde a/k EE802200221013976311 Swedbankis ja kinnitades enda andmed registreerimismoodulis. Kohapeal tasudes on osavõtutasu 5.- € ja mitmevõistlejal 15.-€. Osavõtutasu ei sisalda lõunasööki. Soovijatele supp võistluspaigas 1,50 €.

Registreerimine: Eelregistreerimine 5. septembrini siin. Hilisem registreerimine võistluspäeval võistluspaigas kell 8.00-9.00.Võistlejanumbrite väljastamine lõpeb 1 tund enne esimese ala algust.

Peakorraldaja: SK Saarde, Toivo Tallo, toivotallo@gmail.com

PILDID