Pärnumaa ja Pärnu linna MV 2020

Eesmärk

1. Selgitada välja Pärnumaa ja Pärnu linna parimad kergejõustiklased programmisolevatel spordialadel;
  2. Selgitada välja Pärnumaa ja Pärnu linna meistrid;
  3. Propageerida sporti kui tervislikku eluviisi;
  4. Elanikkonnale võistlusvõimaluste loomine ning vaba aja sisustamine.

Aeg ja koht:04.07.2020 Pärnu Rannastaadion (Ranna puiestee 2, Pärnu, 80012); Võistluste algus 10:00.

Registreerimine: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTuzOmEm3EhDIT8wYO7BjS3S9pgce8xVIuAyWup5mF3Bl69w/viewform; Mandaat täiendusteks, parandusteks 9:00-9:30; Võistluspäeval on võimalus registreerida 9:00-9:30 sekretariaadis kõrgema osavõtutasuga 15.00€.

Majandamine:Võistlejate osavõtumaks täiskasvanutel 10.00€ ja noortel U16, U18, U20 5.00€Võistluspäeval registreerimine 15.00€; Võimalus tasuda arvega, kohapeal sularahas või ülekandega Pärnumaa Spordiliidu arveldusarvele; Tasumise aluseks on registreerimine üleval toodud lingi või Exceli tabeli kaudu.

Kontakt:

1. Peakohtunik: Priit Neeme, 5132563, priit@2silda.ee;
  2. Peasekretär: Ene Saagpakk, 5297627, sport@pmksl.ee;
  3. Peakorraldaja: Pärnumaa Spordiliit, Kaisa Kirikal, 53494331, info@psl.ee;
  4. Rannastaadion: Tair Anton; rannastaadion.parnu@gmail.com

JUHEND

AJAKAVA

TULEMUSED

PILDID

Pärnumaa MV 2019

Eesmärk: Propageerida sporti kui tervislikku eluviisi; Elanikkonnale võistlusvõimaluste loomine ning vaba aja sisustamine; Selgitada Pärnumaa meistrid kergejõustikus kavas olevatel aladel.

Aeg ja koht: 7. septembril 2019, kell 10.00 Kilingi-Nõmme staadion

Ajakava sõltub mitmevõistlejate gruppide võistlustempost ajakavas toodud alade järjekorras. Individuaalvõistlus toimub koos mitmevõistlejatega ajakava alusel. Esialgne ajakava ilmub eelregistreerimise järgselt siia lehele.

Majandamine: Osavõtutasu on 3.-€, mitmevõistluses 8.-€. Sportlane on registreerunud tasudes osavõtutasu MTÜ SK Saarde a/k EE802200221013976311 Swedbankis ja kinnitades enda andmed registreerimismoodulis. Kohapeal tasudes on osavõtutasu 5.- € ja mitmevõistlejal 15.-€. Osavõtutasu ei sisalda lõunasööki. Soovijatele supp võistluspaigas 1,50 €.

Registreerimine: Eelregistreerimine 5. septembrini siin. Hilisem registreerimine võistluspäeval võistluspaigas kell 8.00-9.00.Võistlejanumbrite väljastamine lõpeb 1 tund enne esimese ala algust.

Peakorraldaja: SK Saarde, Toivo Tallo, toivotallo@gmail.com

TULEMUSED