Pärnumaa MV 2019

Eesmärk: Propageerida sporti kui tervislikku eluviisi; Elanikkonnale võistlusvõimaluste loomine ning vaba aja sisustamine; Selgitada Pärnumaa meistrid kergejõustikus kavas olevatel individuaalsetel spordialadel ja mitmevõistluses (meestel 8 ja naistel 6 ala).

Aeg ja koht: 7. septembril 2019, kell 10.00 Kilingi-Nõmme staadion

Ajakava sõltub mitmevõistlejate gruppide võistlustempost ajakavas toodud alade järjekorras. Individuaalvõistlus toimub koos mitmevõistlejatega ajakava alusel. Esialgne ajakava ilmub eelregistreerimise järgselt www.sksaarde.ee

Majandamine: Osavõtutasu üksikaladel on 3.-€, mitmevõistluses 8.-€. Sportlane on registreerunud tasudes osavõtutasu MTÜ SK Saarde a/k EE802200221013976311 Swedbankis ja kinnitades enda andmed registreerimismoodulis. Kohapeal tasudes on osavõtutasu individuaalvõistlejal igal alal 5.- € ja mitmevõistlejal 15.-€. Osavõtutasu ei sisalda lõunasööki. Soovijatele supp võistluspaigas 1,50 €.

Registreerimine: Eelregistreerimine 5. septembrini www.sksaarde.ee. Hilisem registreerimine võistluspäeval võistluspaigas.

Peakorraldaja: SK Saarde, Toivo Tallo, toivotallo@gmail.com

JUHEND