Pärnumaa MV 2019

Eesmärk: Propageerida sporti kui tervislikku eluviisi; Elanikkonnale võistlusvõimaluste loomine ning vaba aja sisustamine; Selgitada Pärnumaa meistrid kergejõustikus kavas olevatel aladel.

Aeg ja koht: 7. septembril 2019, kell 10.00 Kilingi-Nõmme staadion

Ajakava sõltub mitmevõistlejate gruppide võistlustempost ajakavas toodud alade järjekorras. Individuaalvõistlus toimub koos mitmevõistlejatega ajakava alusel. Esialgne ajakava ilmub eelregistreerimise järgselt siia lehele.

Majandamine: Osavõtutasu on 3.-€, mitmevõistluses 8.-€. Sportlane on registreerunud tasudes osavõtutasu MTÜ SK Saarde a/k EE802200221013976311 Swedbankis ja kinnitades enda andmed registreerimismoodulis. Kohapeal tasudes on osavõtutasu 5.- € ja mitmevõistlejal 15.-€. Osavõtutasu ei sisalda lõunasööki. Soovijatele supp võistluspaigas 1,50 €.

Registreerimine: Eelregistreerimine 5. septembrini siin. Hilisem registreerimine võistluspäeval võistluspaigas kell 8.00-9.00.Võistlejanumbrite väljastamine lõpeb 1 tund enne esimese ala algust.

Peakorraldaja: SK Saarde, Toivo Tallo, toivotallo@gmail.com

TULEMUSED