EUROOPA SPORDINÄDAL 2019

page1image1746048

Käesoleva aasta septembris (23.-30.september) korraldatakse Eestis viiendat korda Spordinädalat. Selle eesmärgiks on suurendada liikumisharrastusega tegelevate inimeste arvu ja tõsta liikumisharrastuse, spordi- ja tervisealast teadlikkust.

Spordinädala läbiviijateks Eestis on Eesti Olümpiakomitee ja Ühendus Sport Kõigile. Soovime Spordinädala tegevustesse kaasata võimalikult palju eestimaalasi kõikides vanusegruppides. Eelmisel aastal toimus spordinädala jooksul 889 eripalgelist sündmust.

Kutsume ka käesoleval aastal Teie juhitavat spordiorganisatsiooni Spordinädalal kaasa lööma ning 23.09 – 30.09 korraldama avatud treeninguid, võistlusi, spordisündmusi, loenguid jms.

Spordinädala läbiviijate poolt korraldatakse üle-Eestiline meediakampaania, viiakse läbi mitmeid auhinnamänge jms. Möödunud aasta Spordinädala tegevusi märkas Turu-Uuringute AS-i uuringu kohaselt pea pooled eestimaalastest ning loodame läbi kampaania pakkuda Teie klubi tegevuste tutvustamisele lisaväljundeid.

Kõikide liitunud spordiorganisatsiooni vahel loosime välja viis kutset kahele Spordiaasta Tähtede Galale ning Ott Kiivikase loengu Teile sobival ajal. Spordinädala loosimisel osalevad need spordiorganisatsioonid, kes on oma sündmuse registreerinud 18. septembriks.

Kuidas oma sündmus registreerida?

1. Samm 1. Juhul kui te pole Spordinädala keskkonna kasutaja – registreerige Spordinädala keskkonna kasutajaks:http://syndmused.spordinadal.ee/users/sign_up
  2. Samm 2. Aktiveeri oma kasutajakonto registreeritud e-posti aadressile saabunud lingi abil.
  3. Samm 3. Sisesta sündmus (ed)http://syndmused.spordinadal.ee/events/new
  4. Juhul kui olete unustanud parooli, siis keskkond pakub võimalust parooli meeldetuletamiseks. Selleks „Logi sisse“ nupu juures tuleb vajutada nuppu „Unustasid parooli“.

Kontaktid ja üldinfo:

Spordinädala koduleht on aadressil www.spordinadal.ee

Spordinädala peakoordinaator on Ühendus Sport Kõigile.

Spordinädala kontaktisikuks Natalja Inno (tel 55566404, spordinadal@eok.ee)

Kõik Spordinädalaga liitunud spordiorganisatsioonid saavad Eesti Olümpiakomitee tänukirja.

page1image1746272

KÕIGI PÄRNUMAAL REGISTREERITUD SÜNDMUSTEGA SAAB TUTVUDA SIIN!

EUROOPA SPORDINÄDAL 2018

Neljandat korda aset leidev Euroopa spordinädal toimub kõigis EL-i liikmesriikides 23.09 – 30.09.2018. Eestis saab spordinädal avapaugu päev varem,  22. septembril kell 13.00 Tallinnas Vabaduse väljakul toimuva Tervisemessi raames, kus kohal on ka nädala patroonid: Sandra Raju, Gerd Kanter, Ott Kiivikas ja Allar Levandi.

Pärnumaa spordinädala kulminatsiooniks on 29. septemberil Rannastaadionil toimuv iga-aastane rattaretk.

Spordinädala alguseks leiab www.spordinadal.ee kalendrist informatsiooni pea 1000 sündmuse osas, mida viivad läbi lasteaiad, koolid, spordiklubid, tööandjad, kohalikud omavalitsused ja teised organisatsioonid. Spordinädala sündmustest on oodatud osa võtma kõik eestimaalased!

Euroopa spordinädal on Euroopa Komisjoni algatus, mille eesmärk on tõsta inimeste liikumisharrastuse ja spordialast teadlikkust kogu Euroopa Liidus. Eestis korraldavad Spordinädalat Eesti Olümpiakomitee koostöös Ühendusega Sport Kõigile. Spordinädala korraldamist toetavad Erasmus+ programm, Kultuuriministeerium ning Coop Eesti.